Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

24 Ağustos 2012 | Cuma

Enfes Bursaspor

Bursa Atatürk Stadı'nda dün gece her yönüyle bir futbol şöleni ve ziyafeti vardı. 25 bini aşkın taraftarın doldurduğu tribünlerin muhteşem desteğiyle coşan Bursaspor, Hollanda'nın güçlü ekibi Twente'ye futbol dersi verdi.
Ozan ve Sestak ile kanatları çok iyi kullanan yeşil-beyazlılar, Batalla'nın organize ettiği ataklarla daha ilk 16 dakikada Pinto ve Sestak'la 3 net pozisyonu kaçırdı.
Bu güzel oyuna rağmen son vuruşlarda etkisiz olan Bursaspor, 30'da kalesinde hiç ummadığı bir gol gördü. Bu gole rağmen demoralize olmayan Timsah, 40'ta Batalla ile skoru eşitledi.

Müthiş şov ile coştular
İkinci yarıda yine rakibi ısıran ve rövanş için avantajlı skoru isteyen inançlı bir takım vardı sahada.
Tribünlerin muhteşem şovuyla ateşlediği yeşil-beyazlı kramponlar, aradığı golleri buldu.
53'te Sestak hem şanssızlığını kırdı, hem de herkesi coşturdu.
Günün yıldızı Batalla, 82'de Bursa'yı gruplara kalma yolunda umutlandıran golü attı. 1.69'luk tangocu, 2 gol ve 1 asistle devleşirken, Ozan da 2 nefis asistle muhteşem gecede parlayan yıldızlar arasına girdi.
Bursaspor, 30 Ağustos'ta oynanacak rövanşta çifte Zafer Bayramı'nı kutlamaya çok yakın...
Eğer Timsah, rövanşta 1 gol atarsa, bu iş biter ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak adını bir kez daha tarihe yazdırır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor