Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

05 Aralık 2012 | Çarşamba

Timsah ter attı

Geçen sezonun kupa finalisti Bursa, bu sezon kupadaki ilk sınavında Nazilli deplasmanında ilk yarıda 8 dakikada bulduğu 3 golle adını son 16 takım arasına yazdırdı.
2. Lig ekibiyle arasındaki güç ve kalite farkını sahaya yansıtan Timsah, cumartesi günkü Ordu maçını da düşünerek, ikinci devrede oyunu rölantiye aldı.
Akhisar maçına göre 5'li bir rotasyona giden Ertuğrul Sağlam, merak edilen Forsell, Okan Deniz gibi yedeklere 90 dakika, Tahacan Velioğlu'na da ikinci 45'te şans verdi.
Finli orta saha Forsell, Batalla'nın yerine maestro görevini üstlenirken, 40 metreden attığı füze gibi gol ve Belluschi'ye yaptığı asistle dikkat çekse de, temposu ve kumaşıyla, ancak 5. turdan sonraki dörtlü grupta "Kupa 10'lusu" rolünü üstlenecek gibi görünüyor. Okan Deniz, 27'de Murat Yıldırım'ın asistinde köşeye düzgün vurarak gol perdesi açarken, forvet başladığı maçı sağ kanatta bitirdi ve çalışkanlığıyla göz doldurdu.
Kaleci Harun, 2 net golü muhteşem çıkararak eldivenlerin hakkını verdi. Bursa, bir anlamda evindeki Ordu maçının taktik provasını gözden geçirdi ve maç eksiği olan oyuncularına da deneyim kazandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor