Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

10 Şubat 2014 | Pazartesi

El freni hakemler

Kupada yarı finali garantileyen iki takımın lig mücadelesinde Bursaspor, evinde Antalya'ya takıldı.
Son 26 günde 8. maçına çıkan 2 ekip, aşırı lodos altında zor anlar yaşarken, Timsah, bu sezon ligde kornerden ilk golünü Civelli ile buldu.
Arjantinli stoper de Taiwo'nun güzel kornerinde kafayla ilk kez golle buluştu.
Sert geçen ilk yarıda Emre Güngör, Bursaspor forvetlerini durdurabilmek için sık sık sertliğe başvurdu. Devre biterken Sestak net bir golü kaçırdı.

Belluschi direğe takıldı
İkinci yarıda Antalya'nın öne çıkmasıyla defansın arkasına sarkmaya çalışan Bursaspor, Belluschi'nin bazukasında yan direğe takıldı.
Bekir Yılmaz, 11'de başladığı ilk maçta cezalı Şamil'in yokluğunda orta sahaya dinamizm kattı. Antalyaspor ise, Tita ve Semih Şentürk hamleleriyle beraberliği düşündü.
85'te Diarra'nın ayağından seken top Kazım'ın koluna çarptı. Hakem Özgür Yankaya, yanlış bir kararla penaltı verdi.
Semih skoru 1-1 yaptı.
Bursaspor, üst grubu yakalama yolundaki bu önemli fırsatı resmen elinin tersiyle itti.
Son haftalarda hakemler, kupadan sonra ligde de Bursaspor'a el freni olmaya devam etti. Bursaspor kritik bir döneme giriyor. Zorlu maçları üst üste oynayacak.
Aynı zamanda kupada da yoluna devam ediyor. Yeşilbeyazlılar başarı istiyorsa futbol olarak bir basamak yukarı çıkmak zorunda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor