Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

09 Kasım 2015 | Pazartesi

Soğuk duş!

Ligde son 5 haftada 4 galibiyet alarak çıkışa geçen Bursaspor, deplasmanda hiç yenilmeyen Beşiktaş önünde iyi oynamasına rağmen, son dakika golüne boyun eğdi.
Sağlam, cezalı Sivok ile beraber 4'lü rotasyona gitti ve Sivas maçına göre; Dany, Advincula, Hosogai ve Josue'yi sahaya sürdü.
Ön liberoda; 7 hafta banko oynayan Faty'yi ilk kez kulübeye çeken Ertuğrul Sağlam, ligde Başakşehir maçında sadece 71 dakika beraber oynayan Japon Hosogai ile Bekir'i defansın önüne koydu.
Bu ikili, özellikle ilk yarıda çok etkili ve faydalı oynadı.
Bursaspor, ligin en çok gol atan ekibi önünde dengeli ve akıllı bir futbol sergiledi.
Hatta Timsah, ligin en üretken ve istekli ilk 45 dakikasını oynadı.
İyi alan daraltan ve önde basarak Beşiktaş'a organize atak şansı tanımadı.
Bu sezonun en büyük tribün desteğini arkasına alan yeşil-beyazlılar, ilk 20 dakikada Josue, Cuenca, Dzsudzsak ve Bekir ile 4 net pozisyon üretti. Hele Bekir'in kafasında topun üst direkten yere vurup kaleci Tolga'nın eline gelmesi Bursaspor adına büyük şanssızlıktı.
Timsah, kanatları Cuenca ve Dzsudzsak ile iyi kullandı. Emre Taşdemir de sol bekten etkili bindirmeler yaptı.
İkinci yarıda Güneş'in Necip hamlesine karşın orta alanda üstünlüğü kaptırmayan Bursaspor, 70'te Faty ve Stoch, 81'de de De Sutter hamleleriyle öne doğru galibiyet için oynadı.

Tek hatanın faturası

Fiziksel mücadelesiyle ayakta kalan, kora kor savaşan ve camiası için çok önemli olan bu karşılaşmada canını dişine takarak oynadı yeşil-beyazlılar...
Defansın göbeğine Serdar Aziz, kritik müdahaleler yaptı. Ancak 89'da ilk kez organize gelen Beşiktaş'ın 4 pas üzerinden Oğuzhan'ın golüne engel olamayan Bursaspor, son anlarda büyük şok yaşadı.
Bu oyunun hakkı, en az 1 puandı.
Bu yenilgiye karşın, Bursaspor taraftarları, takımlarını tribüne çağırarak, alkışlarla moral
verdi. Hakem Kalkavan ise, büyük tepki topladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor