Sinan Vardar

Sinan Vardar

25 Ekim 2013 | Cuma

Yazık ediyorlar

22 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Endonezya'da 3. İslami Dayanışma Oyunları organize edildi. 53 ülkenin katıldığı oyunlarda Türkiye, 12 branşta 160 sporcuyla mücadele etti.
U-23 futbol takımımız, "hiç maç kaybetmeden" yarı final oynayarak, Suudi Arabistan'ı 2-1 yenerek, İslami Dayanışma Oyunları üçüncüsü oldu. Bu yarışta; amatör milli takımımızın oluşturulmasında MüjdatYetkiner ve Saffet Akbaş'ın büyük katılımları olmuştur. Teknik direktör Ersoy Sandalcı ve antrenör Murat Şimşek'in katılımları da unutulmaz elbette.
Zaten yıllardır bu ekip, amatör takımları tanıyan yeni yıldızlar bulmakta son derece yüksek bir başarı yüzdesi göstermekte.
Bu turnuvalardada Karşıyaka'dan sağ bek Ali, kalecilerde Adana Gençlik'ten Hayrullah Mert Akyüz, Gaziosmanpaşa'dan Cantuğ Temel; başarılarını U21 Milli Takımı'na seçilerek perçinlemişlerdi.
Bu oyunculara dikkat ama maalesef ne federasyonun bu konuyla ilgili bir planı var, ne de gazete ve TV'lerde en ufak bir haber.
Faal yöneticiliğimde bu arkadaşlarla devamlı diyalog halinde olarak, zamanında bir çok ismi 'Türk Futbolu'na kazandırmıştık.
Hiç bir profesyonel kulübümüzün araştırıcıları, bu turnuvayı izlememiştir!
Süper Lig'den, her kulüpten birer araştırmacı davet edilse; federasyon ne kaybeder?
Andorra, Estonya ve Romanya maçlarının prim tutarı 10 milyon!
Başarı ise dördüncülük ve elendik. Yazık değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor