Sinan Vardar

Sinan Vardar

10 Kasım 2013 | Pazar

Bilic'in hamleleri

Beşiktaş, Kayseri'de bulduğu 3 puan ile son haftalardaki kötü gidişe 'dur' dedi.
Beşiktaş dün Kayseri'de sahaya, Karabük maçının 11'i ile çıktı.
Siyah-beyazlılar daha çok oyunu orta alanda kabullenip, hakimiyeti bu alanda kurarak gole gitmeye çalıştı.
Ligde umduğunu bulamayıp büyük sıkıntılar yaşayan Kayserispor bütün planlarını maçı kazanma adına yapıp, sahada büyük mücadele verdi. Sarı-kırmızılıların gol palanları kanatları çok iyi kullanıp Beşiktaş kalesine akmak şeklindeydi. Kayseri bunu yapmaya çalışırken Beşiktaş'ın sağ beki Atiba ve sol beki Motta çok iyi set örse de, göbekte oynayan Sivok ve Ersan Kayseri forvetlerine geçit vermedi.

Necip Uysal farkı

Bilic'in Necip'i oyuna alması çok doğru bir karardı. Beşiktaş'ın orta sahası Necip ile pozitif bir katkı görüp orta alandaki baskınan rakip ceza alanına taşınmasında büyük rol oynadı.
İkinci doğru hamle de Almeida'ya daha fazla tahammül edemeyip Eneramo'yla değiştirmesi oldu. Bu iki hamlenin meyvelerini de Motta ve Eneramo'nun golüyle gördü.
Sahanın en başarılı isimleri; kritik müdaleleri ile Beşiktaş'ta Tolga, Kayseri'de ise Alper, Salih ve Sefa'ydı.
İlk maçı olduğu için 12 dakikalık oyunda genç Kerim için bir yorum yapmak doğru olmaz.
Sezon başından beri Beşiktaş lehine ilk hakem hatasında Olcay'ın attığı gol bariz ofsayttı. Beşiktaş'ın farklı galibiyeti, Bilic'in doğru hamleleriyle geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor