Sinan Vardar

Sinan Vardar

13 Şubat 2014 | Perşembe

Zarar vermeyin

Süper Lig'de liderin yaşadığı puan kayıpları; Galatasaray'la puan farkını 4'e, Beşiktaş ile de 5'e indirdi. Artık bundan sonra adrenalinler artacak, nefesler tutulacak, Süper Lig çok daha heyecanlı maçlara sahne olacak.
Beşiktaş daha genç bir takım olma avantajını kullanıyor. G.Saray'ın müthiş bir kadro zenginliği var. F.Bahçe ise 4-5 puan önde olmanın avantajını taşımasına rağmen, sarı ve kırmızı kartlar ile önemli futbolcuların sakatlıkları handikap gibi görünüyor.
Sivasspor-Fenerbahçe maçında, F.Bahçe'nin penaltısı verilmedi ve Egemen oyundan atılmayabilirdi.
Hepsi doğru! Peki, Yunus Yıldırım bu maçta resmen ayarlanmış mıydı?
Böyle bir şey olabilir mi! Şike ile ilgili tapelerde, türlü rezillikler apaçık ortadayken; hakemlerle ilgili hiçbir spekülasyon olmadı. Şimdi kimin canı yandıysa önce hakemlere saldırılacak, daha sonra teknik direktörler değişecek ama kulüplerin milyonlarca euro'larını sokaklara atanlar yine koltuklarında keyif yapacaklar.
İlk yarıda 8 tane teknik direktörün işine son verildi. 2 tanesi de geçtiğimiz hafta bıraktı. Gelişmiş ülkelerin futbol kulüplerinde böyle bir şey olmaz, olamaz!

Sağduyulu olunmalı
Ey yönetenler; sizleri sağduyuya davet ediyorum! Taraftarlara verdiğiniz mesajlarda çok dikkatli olmalısınız. Tahrik eden demeçler vererek spor camiasını galeyana getiriyorsunuz, bu da sizin gündemde olmanızı sağlıyor; ama böyle davranarak sadece kendi reklamınızı yapıyorsunuz!
Bunlar da, o koltuklarda oturmanıza imkan sağlıyor.
Aman dikkat! Siyasi sahnenin hareketli olduğu bu günlerde, spor camiasında bunalım yaratmayın.
Çünkü buna hiçbir şekilde hakkınız yok.
Tüm bunlar, Türk futbolunun gelişmesine büyük zarar veriyor.
Bugün rakiplerinize belki, ama unutmayın yarın da size!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor