Sinan Vardar

Sinan Vardar

18 Eylül 2015 | Cuma

Beşiktaş ilerliyor

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, Beşiktaş için kolay gibi görünen zor bir maçtı. Ev sahibi Skenderbeu mütevazı ekip.
Arnavutluk takımının toplam değerinin Mario Gomez'den daha düşük olduğunu belirtelim. İki takım arasında sıklet farkı vardı ve ev sahibini bu yüksek motivasyon yüklemişti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın iki yıldızı Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin yanı sıra Tosic'i yedek bırakmıştı. Çok da iyi yaptı. Öncelikle Tosic'in yerine görev yapan İsmail Köybaşı müthiş oynadı.
Açık ve net belirteyim, 10 Tosic yanyana gelse, üst üstte toplasa bu formdaki İsmail Köybaşı'nı kesemez.
Güneş'in şans verdiği diğer isim genç Necip de sahanın en iyilerindendi. Gökhan Töre ile 54. dakikada yer değiştiren Kerim Frei ise oyunda kaldığı süre içinde müthiş dinamikti. Kısacası kulübeden ilk 11'e terfi edenler o kadar başarılıydı ki Şenol Güneş, bundan sonra oynanacak karşılaşmalarda kime şans verecek çok merak ediyorum.

Jose Souza farkı

Futbolda klas oyuncunun varsa işiniz kolaylaşır. Jose Sosa, Cenk'in akıl dolu pasında klasını gösterdi ve önemli bir üç puanın Beşiktaş'a yazılmasında başrolü oynadı. UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlamak büyük avantaj. Beşiktaş için 3 puandan daha önemlisi takımın her geçen gün forma girmesi. Gerçek şu ki; rakipleri gerilerken Beşiktaş ilerliyor.

Bunlar nasıl hakem?

UEFA Avrupa Ligi'nde önce Fenerbahçe ardından Beşiktaş maçlarını seyrederken Türk hakemleri mumla aradım.
Doğrusu bizim hakemlerimizin maşallahı varmış.
Unutmadan, Beşiktaşlı taraftarlar artık Avrupa'daki maçlarda meşale yakmayı bir kenara itmeli.
UEFA'nın bu konuda tavizi yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor