Sinan Vardar

Sinan Vardar

24 Aralık 2015 | Perşembe

Transfer lütfen

Beşiktaş, Osmanlıspor karşısında inanılmaz bir galibiyet alarak liderliğini korudu. Bu maçta belki sezonun en kötü futbolu ortaya kondu ama Kartal yine kazanmasını bilerek şampiyonluk yarışında önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.
Öncelikle şunu belirteyim; sezon sonunda şampiyon olduğunuz takdirde kimse oynadığınız kötü maçlardan bahsetmeyecek.
Beşiktaş, Bursaspor, Kasımpaşa ve Osmanlıspor maçlarında son dakika golleriyle 5 puan kazandı..
Bu önemli bir artı. Siyah-beyazlı takımın son dakika attığı gollerde şans faktörü olduğu kadar, yıldız futbolcuların yeteneklerinin ön plana çıkışı da var. Bunlar Beşiktaş'ın artıları.
Tabii ki artılarını görürken Beşiktaş, göze iyice çarpmaya başlayan eksik ve gediklerini bir an önce kapatmak zorunda.
Beşiktaş ligin devre arasında transfer yapmalı. Sezon başından bu yana yazıyorum; öncelikle güven veren bir kaleci ve iyi bir savunmacı Beşiktaş'ın olmazsa olmazı...

Kasayı doldurmak şart
Bugünlerde kamuoyu, Beşiktaş yönetimini transfere zorluyor. Bu kolay gibi gözüküyor ama bugün Beşiktaş'ın ekonomik krizi de apaçık ortada.
Bu sıkıntılı dönemde Beşiktaş nasıl transfer yapacak herkes merak ediyor ama artık siyah-beyazlı takımın başarıya ihtiyacı var. Beşiktaş şampiyon olduğu taktirde kasasını dolduracak ve biraz nefes alacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılım parası ve reklam gelirlerinin getirisi yaklaşık 30 milyon euro olduğunu hesap edersek, Beşiktaş'ın son 10 yılda neler kaçırdığını kolaylıkla hesap edebiliriz.
Beşiktaş son 10 yılda sadece 1 kere Şampiyonlar Ligi'ne katılmış.
Oysaki rakipleri G.Saray son 4 sezonda 4 kez bu kupaya katılmış.
Beşiktaş genç ve kaliteli bir kadrosu var. Fransa 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın en büyük kozları Kara Kartal'ın yıldızları olacak.
Beşiktaşlı artık başarı istiyor. Bunun ilk şartı iki nokta atışı transfer. O zaman artık harekete geçilmeli ve başarıya odaklanmalı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor