Sinan Vardar

Sinan Vardar

18 Şubat 2016 | Perşembe

Süpermen Sosa

Öncelikle Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Umarım bu son olur!
Maçı yazmak için klavyenin başına geçtiğimde 60. dakikaydı. Maçın 3'te 2'si bitmiş ve bu dakikaya kadar Beşiktaş'ın, Mersin İ.Y kalesine isabet eden sadece 1 şutu vardı. Bu tablonun en büyük nedeni Beşiktaş'ın coşkusuz, şuursuz ve etkisiz oynamasıydı. Belli ki rakip fazla ciddiye alınmamıştı veya takımdaki düşüş hepimizin tahmin ettiğinden daha büyüktü. Evet sahada çok sis vardı, biz izlemekte zorlandık ama Beşiktaş bu futbolla mı şampiyon olacak diye düşünmeden edemedim. Şenol Güneş bile takımın kötü oyununa renk katmak için turuncu yeleğiyle oyuncularını motive etmeye çalıştı.

Sosa görev başında
Beşiktaş'ın imdadına yine Jose Sosa yetişti. Arjantinli futbolcu yine zor anlarda sahneye çıkan gibi Süpermen gibiydi.
O da belki gününde değildi ama attığı golle takımına hayat veren isim oldu. Siyah-Beyazlı takımın kozları Oğuzhan kötü, Gomez oyunda kaldığı sürede yok gibiydi. Gökhan Töre zaten çok uzun süreden bu yana ortalıklarda yok. Dün bir de Atiba'nın gününde olmayışı işleri iyice zorlaştırdı.

Paniğe gerek yok
Bu düşüşün nedenlerini teknik direktör Şenol Güneş'in hemen masaya yatıracağını tahmin ediyorum Beşiktaş ligin altına demir atmış rakibine karşı panik havasında değil, coşkulu futboluyla kazanmalıydı. Ama olsun, Beşiktaş Türkiye'nin hala en iyi takımı. Dün futbol kötü olabilir ama kazanılan 3 puan çok değerli. Şampiyonluk yarışında kötü oynarken de kazanmak güzel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor