Sinan Vardar

Sinan Vardar

23 Şubat 2016 | Salı

Engel tanımıyor

Hep belirtiyorum; Beşiktaş için bundan sonra her maç bir final.
Bu final maçlarında önemli tek bir şey; 90 dakika sonunda 3 puan...
Dünkü mücadelede alınan 3 puan gerçekten altın değerinde. Karşılaşmadan sonra herhalde tüm Beşiktaşlılar kalp sıkıntısı yaşamıştır. Ligin sonuna yaklaştıkça böyle maçlara hazırlıklı olmak gerekir.
Beşiktaş dün çok coşkulu oynadı.
Rakibi 4 haftadan bu yana kazanan ciddi bir rakipti. Orta sahada kıran kırana yaşandığı mücadelede siyahbeyazlı takım özellikle 20 ile 35 dakika arasında rakibine nefes aldırmadı.
Bu dakikalarda tek eksik goldü.
Beşiktaş'ta Atiba ve İsmail Köybaşı her zamanki gibi kusursuzdu. Quaresma çok çalıştı. Hafta içinde harika bir frikik golü atan Sosa bu sefer Mario Gomez'e harika bir asist yaparak maça yine damgasını vurdu. Gomez'in attığı gol derslik nitelikteydi. Tabii bu golde Cenk Tosun'un Sosa'ya attığı müthiş pasa şapka çıkarmak gerekir.

Güneş'in ustalığı
Tabii bu galibiyette Güneş'in hakkını vermeliyiz. Güneş, baktı gol olmuyor çift forvete döndü, ardından beklenen gol gelince hemen Gomez'i gelecek haftaki derbiye sakladı. Tüm bu işlemler ustalık kokuyordu. Beşiktaş maçın son anlarında bir hayli zorlandı. Uğur'un direkten dönen topu gol olsaydı bugün farklı şeyler konuşulacaktı.
Beşiktaş'ın son dakikalarda yaşadığı panik havası umarım önümüzdeki maçlarda tekrarı olmaz. Oğuzhan'daki form düşüklüğüne bir çare bulunmalı. Kısa sürede takıma hayat veren İbrahim Üzülmez'in de hakkını vermeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor