Şirin Berber

Şirin Berber

02 Nisan 2010 | Cuma

İş bilenin...

Lig kupası uçtu gitti, Ziraat'ın kupası duruyor. Şu golcü işini çözemezsek öbürü de uçacak. Golcüsü Umutolanın hedefi tutturması ne mümkün. Temelden yanlış. Umut asla santrfor oynamaz. En azından Trabzonspor'un yükünü kaldıramaz. Başka mevkii oynatılır mı? Onu bilmem. Burak'ı kullanıyor hoca. Şu ana kadar gösterdiği futbola göre Burak da olmaz. İkisi birlikte hiç olmaz. Olsaydı geçen sene şampiyon olmuş, bu sene açık ara öndeydi Trabzonspor. Üç İstanbul büyüğünün parası çokmuş, daha fazla imkanları varmış, hepsi boş laf. Onlar için de aynı şey. Ne eder o paranın gücü? İşte ancak bunları alabilirsin. Görüldüğü gibi bizimkilerden farkları yok. Şu an ligin liderinin maliyeti ne ki? Trabzon'un yarısı eder mi? İş becerisi önemli iş! Şu Trabzon takımının Şenol hocadan öncesine bir bakar mısınız? Futbol adına tüm değerleri sıfıra vurmuş. Bugün sadece bir mevkiyi tartışıyoruz.

Teofilo denenmeli

Sadece bir santrfor transfer edilseydi şampiyondu Trabzonspor. Bu Teofilo işini hiç anlamış değilim. Neden denenmez? Az da olsa oynatıldı, izledik! Topa değdiği anlarda güzel işler çıkarıyor. Biraz hareket alanı dar, temposu yok gibi. Yerine oynatılan koşuyor da ne oluyor? Kaç top kapıyor? Kaç pas vermiş? Duvar olmuş... Umut kadar oynamak için futbolcu olmaya gerek yok yazmışım, hatırlayın geçen seneki Konya maçını. Broos'lu Antep oyununu. Hep söylerim; taktik sistem bir yere kadar. Onu işletecek ayaklar önemli. Yok işte Trabzonspor'da. Fatih Tekke'den sonra o mevki boş duruyor. Sonra bu Teofilo'yu kulüp başkanı getirmedi mi? Hem de ne oynayacağı bilinen Tekke'nin yerine. O halde bu çocuk neden oynatılmıyor? İki maçlık süper çıkışı var Alanzinho'nun. Bir şampiyorluğa malolmasına rağmen kabülüm. Sokak futbolcusu gibiydi. Etrafını kullanıyor artık. Eğer vazgeçmezse daha iyi olacağı kesin. Kaptırdığı top sayısı ne kadar düşerse faydası o kadar artar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor