04 Ocak 2010 | Pazartesi

Kupayı istiyor

İlk yarıyı üçüncü sırada kapatan Bursaspor, Türkiye Kupası için kolları sıvadı. Ligde gösterdiği başarıyı kupada da göstermek isteyen yeşil-beyazlılar hedefi final oynamak olarak koydu. Sezonun son maçında Beşiktaş önündeki galibiyetle süper bir hava yakalayan takım, gözünü diktiği Avrupa'ya gitmek için kupayı almak amacında. Yeşil-beyazlıların ligde sergilediği performansa bakıldığında bunun çok da zor olmayacağı anlaşılıyor. Motivasyonu tam olan Bursa, grup lideri olarak kupa mücadelesinde yoluna devam etmek istiyor. Takım bunu başaracak güçte zaten. Tabii sadece kupaya odaklanmayan yeşil-beyazlılar ikinci yarıda da başarısını devam ettirmek istiyor.

Sercan sorunu sürüyor
Bunun için gözler yine transfere çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda hareket eden yönetim, takıma iki kaliteli oyuncu almak için arayışlarını sürdürüyor. Bu arada tekrar İstanbul takımlarının transfer gündemine aldıkları Sercan Yıldırım konusunda tam bir muamma yaşanıyor. Yöneticilerin istenilen para verilmediği takdirde yıldız futbolcunun transferinin gerçeşleşmeyeceğini açıklamalarına rağmen tekliflerin ardı arkası da kesilmiyor. Yeşil-beyazlı kulübün istediği 9-10 milyon euro'luk bonservis bedeli el yakıyor. Bu parayı vermek yerine takas öneren Galatasaray ve Beşiktaş'tan cazip teklifler de gelmeye başladı. Adeta yöneticilerin aklını çelen İstanbul kulüpleri Sercan'ı almakta kararlı gibi görünüyor. Kendisi de gitmek isteyen Sercan için devre arasında flaş bir gelişme olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor