11 Ocak 2010 | Pazartesi

Elde kaldı

Sercan ile ilgili Bursaspor yönetimi öyle bir manevra yaptı ki neredeyse söylediklerine kendileri de inanacaklar. Oysa gerçek, yönetimin açıkladığı gibi "Satmaktan vazgeçtik" değil, tam aksine Sercan elde kaldı. Sercan çok yetenekli bir futbolcu, gelecek vadediyor. Milli Takım formasını giyerek bunu gösterdi. Ama şu bilinmeli ki Sercan'a talip olan İngiliz kulüpleri ya da Fenerbahçe, Galatasaray bu oyuncuyu alıp ilk 11'e monte etmeyecek, pişmesini bekleyecekler. Bu nedenle kimse Süper Lig'de daha bir buçuk sezon forma giyen biri için 10-12 milyon euro'yu gözden çıkartmaz. Yani umduğunu bulamayan yönetim, taksitle alınmak istenen Sercan'ı satmaktan vazgeçtiğini duyurdu. "Büyük hedeflerimiz var. Para için oyuncu satmayız" açıklaması da buna kılıf oldu!

Kapı kapanmadı
Daha 3 gün önce menajeri, Sercan'ın G.Saray'a gideceğini işaret etti. Yönetim de itiraz etmedi. Ta ki teklifin 5 milyon euro'yu geçmediğini ve bunun taksitle ödeneceğini öğreninceye kadar. Mevcut borcun yanında devede kulak kalan bu rakam, oyuncuların alacağını bile karşılamayınca Ertuğrul Sağlam, kameraların önüne sürüldü ve "Sercan satılmıyor" denildi. Tabii açık kapı bırakmayı da ihmal etmeden... Hoca aynen şöyle dedi: "Kesinlikle satılmayacak diye bir şey yok. Çok büyük teklif gelirse olabilir." Bu, şu anlama geliyor: "Kesenin ağzını açın." Son olarak şuna değinmekte fayda var: Sercan acaba performansını yükseltip fiyatını artırır mı? Ya da kaçan tekliflere takılıp kalır mı? Bunu ikinci yarıda hep beraber göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor