27 Nisan 2010 | Salı

Fikstür avantajı...

Haftalar sonra liderlik koltuğunu F.Bahçe'ye bırakmak zorunda kalan Bursa'da G.Saray karşısında sergilenen müthiş futbolun buruk sevinci yaşanıyor.
Yeşil-beyazlıların parmak ısırtan futbolunu golle süslemesini eminim ki sadece taraftarları değil, tüm futbol severler istemiştir.
Liderin puan kaybetmesini bekleyen F.Bahçe'nin taraftarları hariç.
Aslında G.Saray beraberliği Timsah için büyük bir kayıp değil. Şimdi rakibinin ensesinde puan kaybetmesini bekleyen taraf Bursa.
F.Bahçe'nin Kasımpaşa karşısında sergilediği futbola bakınca Bursa'nın beklediği kayıp uzak değil.
Rakibi Eskişehir, Ankaragücü ve Trabzon ile oynayacak. Buna karşılık yeşil-beyazlılar Kayseri ve Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yani fikstür olarak Bursa daha avantajlı. O nedenle bu takımın morali yüksek tutulmalı. Bu noktada taraftara büyük iş düşüyor.
G.Saray karşısında kolay unutulmayacak bir futbol sergileyen Timsah'ın tek şansızlığı golcülüğe soyunan Sercan gibi bir oyuncunun kendisine yakışmayacak kadar beceriksiz olmasıydı.
Tamam çalışıyor, pozisyona da giriyor.
Ancak bu kadar net pozisyonları harcamak bir yıldıza yakışmıyor. Sercan bir an önce toparlanıp takıma faydalı olmalı. Aksi takdirde sezon başında aldığı teklifleri arar hale gelir.
Her şeye rağmen G.Saray maçı gösterdi ki Bursa, İstanbul egemenliğine son verecek bir takım haline gelmiş. Bu takım sezonluk değil.
Bundan sonraki sezonlarda da şampiyonluk adayları arasında yerini alacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor