04 Ekim 2010 | Pazartesi

Bir de gol olsa

Lider Bursaspor, ligdeki 7'nci maçında konuk olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a futboluyla olmasa da seyircisiyle üstünlük kurdu.
Deplasmana on binlerce taraftarını çekmeyi başaran yeşil-beyazlı takım öyle bir atmosferde maç oynuyor ki kazanmak mecburiyetinde kalıyor. Şu bir gerçek Bursaspor artık kolay maç oynamayacak. İddiası olamayan rakibi bile müthiş bir motivasyonla çıkıyor yeşil-beyazlıların karşısına...
3 büyüklere karşı verdiği mücadele ile sürekli gündeme gelen Abdullah Avcı ve öğrencileri, konuk ettikleri Bursa'ya da ilk yarıda kök söktürdü. Gerçi bu mücadele zaman zaman sertleşse de futbol kalitesini yükseltti.
Her iki takımın da girdiği net gol pozisyonlarında kaleciler başarılıydı. Hele ilk yarının son 10 dakikasında sahadaki mücadele tavan yaptı.

Takipçilerin yüzü güldü
Rakibine oranla bir adım önde olan Bursaspor, ikinci yarıda rakibini direncini kırmayı başaran yeşil-beyazlılar, gol için yüklenmeye başladı.
Ama rakip kararlıydı. Son şampiyonupuansız göndermek için elinden geleni yaptı.
Son dakikalarda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Bursaspor, İstanbul deplasmanlarında bu sezon yine yenilmedi. Ama 3 puanı da alamadı.
Lider, deplasmanda bıraktığı 2 puanla takipçilerinin yüzünü güldürdü. Belediyespor ve Bursaspor arasındaki bu güzel futbol golle süslenmeliyd

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor