19 Nisan 2010 | Pazartesi

Utanmaz adam!

İlk yarıda ne yaptığını bilen ve bir an önce gole ulaşmak isteyen bir Fenerbahçe vardı. Beşiktaşlı oyuncuların panik halinde üst üste yaptıkları hatayı Alex de Souza paketleyip kaleye gönderdi. O anda kalede Rüştü değil Leo Franco vardı sanki ve top filelerle buluştu. İlk 45 dakikada hiçbir şey yapamayan Beşiktaş şansı sayesinde soyunma odasına sadece bir golle gitti. İkinci yarıda ise işin şekli değişti. Fenerbahçe skoru koruma telaşına düşünce Beşiktaş yüklendi. Pozisyonlar buldu ama son vuruşlarda etkisiz kaldılar. Futbol bu içinde her sonuç var ve kazanmak için gol atmak lazım. Fenerbahçe attı ve kazandı. Kutlarım. Maçın hakemi Hüseyin Göçek kötü bir yönetim gösterdi. Sarı kartlarını yanlış kullandı. Lugano'nun kayarak yaptığı müdahalede kolu açık olduğu için pozisyon net penaltıydı. Hüseyin Göçek burada beyaz noktayı göstermemekle hata yaptı.

Beşiktaş'ı yaktı

Buna karşılık Bilica'nın kontrolsüz girişine verdiği penaltı kararı doğruydu. Bobo bu penaltıyı atamadı ama ben orasında değilim. O penaltı atışı öncesi tüm Türkiye bir çirkinliğe şahit oldu. Penaltı noktasını ayağıyla çukur haline getiren Bilica ise ne kadar çirkef bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Komik, acınası bir durumdu. Bu adam Turkcell Süper Lig'de forma giyiyor. Varın gerisini siz düşünün. Futbolcu değil kuyucu! Sahanın ortasında, milyonlarca insanın gözü önünde ayağıyla kuyu kazıyor. Yuh diyorum, daha ne diyeyim. Göçek burada centilmenliğe aykırı hareketten ikinci sarıyı gösterip derbiyi bu çirkef oyuncudan kurtarmalıydı. Yapamadı. Ernst'e gösterdiği kırmızı kart da tartışılır. Ernst vücudunu Emre'nin önüne koyuyor ama dirsek atmıyor. Göçek bu yönetimiyle İsviçreli mentörü Andreas'tan nasıl bir not alacak çok merak ediyorum. Bana kalırsa Beşiktaş'la birlikte kendini de yaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor