23 Nisan 2010 | Cuma

Bu da kapak olsun!

Derbi sonrası gözü dönmüş fanatiklerden gelen onca mesajın içi bomboştu. Hep kendilerine yontmuşlar. Sayıları çok az olsa da bazı okurlarım da inanılmaz duyarlıydılar. Onlardaki bu duyarlılığı ne yazık ki Fenerbahçe yönetimi bile gösteremedi. Hiç utanmadan Bilica'ya sahip çıktılar. Yazıklar olsun. Şu gerçeği fark ettim ki sportmenlik anlamında bazı okurlar, yöneticilerden çok daha önde. Ne mutlu bana, güzel insanlar okuyor köşemi. İşte o mesajlardan bazılar. Gönderenlerin hepsinin yüreğine sağlık.

ALİ ÇETİN: "Abi, yarın ki yazınızı okumadan göndermek istedim mesajı. Tekrar hatırlatayım ben Fenerbahçe taraftarıyım. Bu akşam oynanan maçta aldığımız galibiyete sevinemedim bile. Fenerbahçe'ye böyle çalışan hakem görmedim. Özellikle sizin üzerinde durduğunuz Serkan Gençerler Fenerbahçe'ye leke düşürdü! Yazık çok yazık, tek bir pozisyon vermeden lehimize geçen maçı katletti! Hakemin üç metreden görmediğini Serkan Gençerler 40 metreden nasıl gördü anlayamadım. Orta hakemin yanlış üç kırmızı kart göstermesine neden oldu. Türkiye Kupası'ndaki Selçuk Dereli gibi berbattı.

Sağduyulu taraftarlar
MUSTAFA HALICI:
Her maçta bir sürü hakem hatası oluyor. Kızıyoruz, bağırıp isyan ediyoruz. Zamanla geçiyor. Bu öyle geçiştirilecek bir şey değil. Galibiyeti, olası şampiyonluğu mundar etti. Neyi değiştirir bilmem ama tanıdığım bütün Beşiktaşlı arkadaşlardan özür diledim. Umarım kulüp bugün Bilica'nın ilişiğini keser onunla. Bunu hemen şimdi şampiyonluğa koşarken yaparsa anlamlı olur. Sezon sonu gönderirsen geçmiş ola.

ÖMER HAN: Bir Fenerbahçeli olarak tarafsızlığınızdan ve eleştirilerinizi yaparken kimseye yaranma güdüsü içerisinde olmadığınızdan ötürü sizi tebrik etmek isterim.

MEHMET EMİN KAYA: Bir Fenerbahçeli olarak Bilica'nın hareketi sonunda kendimden utandım. O hareket tuttuğum takımdan soğuttu beni yönetim derhal o futbolcuyu göndermeli. Not: Bu okurların düşünceleri, bazı yöneticilerin yazdığı ve kalemşörlerin de her gün sayfa sayfa "okutmaya" çalıştıkları "Eyyam" kitabına "KAPAK" olacak cinstendir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor