04 Şubat 2011 | Cuma

Beşiktaş korkusu

Beşiktaş'tan korkuyorlar... Onlara göre Trabzonspor'un elini ayağına dolaştırmak kolay. Bursaspor'u da küçümsüyorlar. "İki açıklama yaparız, bir yaygara koparırız onlar tepetaklak olur" düşüncesindeler.
Korktukları Beşiktaş... O nedenle nereden vuracaklarını şaşırmış durumdalar. Birden bire herkeste bir Schuster antipatisinin uyanmasının sebebi bu. Akılları sıra milleti galeyana getirip, Schuster'i kulübeden uzaklaştıracaklar ve Beşiktaş tepetaklak olacak.
Benim onlara tavsiyem; avuçlarını yalasınlar. Schuster kulübede olmuş, olmamış çok önemli değil. Evelallah bu takım bu ligde gidebildiği yere kadar gider. Schuster için yaygara koparanlara gelince...
Hani, "Hak arıyoruz, adalet istiyoruz" diyenler var ya sözüm onlara... Aziz Yıldırım her maçta hakem soyunma odasına inerken, hakemlere küfür ettiği raporlara geçerken neredeydiniz beyler? O zaman hak aramak, adalet peşine düşmek göreviniz değil miydi?

Schuster'in cezası adil mi?

Devre arası seminerinde Uhlenberg'in Emre'ye kart gösteremeyen Bünyamin Gezer için, "Bu kartı gösteremeyen hakem ikinci yarıda maç yönetemez" dediğini dün Erman hoca yazdı. Peki Uhlenberg'i yere göğe sığdıramayan MHK, onun maç yönetemez dediği Gezer'i Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde görevlendirirken bu adalet savaşçısı arkadaşlar neden tek satır yazı yazmadılar?
Schuster yaka kartı takmıyormuş...
Bak bak bak! Ne vahim olay yahu... FIFA ya da UEFA'nın uluslararası organizasyonlarında herkes akreditasyon kartı takar. Bu doğru. Çünkü 72 millet bir aradadır ve herkes herkesi tanımak zorunda değildir.
Peki bizim Süper Ligimizde teknik adamların akreditasyon kartı takmasının anlamı ne?
Kim onları tanımayacak? Daha doğrusu Schuster'i, Kocaman'ı, Hagi'yi, Güneş'i tanımayan adamın sahada işi ne?
Ha unutmadan Aziz Yıldırım'a küfürden 20 gün hak mahrumiyeti veren PFDK, aynı sebeple Schuster'e aynı cezayı vererek en azından çifte standart uygulamadı.
En azından bu da bir şeydir

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor