21 Ocak 2012 | Cumartesi

Buz gibi gol

Alın terini, hakkaniyetli yarışı savunmayı boyun borcu kabul eden biri olarak önce yiğidin hakkını yiğide verelim; Antalya'nın buz gibi golü güme gitti!
Böyle durumlarda tribündeki temsilcinin orta hakeme kırmızı kart gösterme yetkisi olmalı bence. Bariz golü önlemekten atacaksın dışarı, vereceksin maçı dördüncü hakeme.
Bu golü göremeyen, bu maçı yönetemez diyeceksin.
Antalya iyi oynadığı ilk yarıda bu hatanın kurbanı olmasa muhtemelen ikinci golü de bulur ve maçı alıp giderdi. Peki neden? Çünkü Carvalhal'in yazması var "okuması" yok!

ANTALYA YAĞ SÜRDÜ
Antalya, Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürmüş, Tita, Necati, Uğur, Zitouni gibi savunma yönü olmayan dört oyuncuyu birden kullanmış. Bütün savunma yükü Doğa ve İbrahim'in omuzlarında. Onlar yorulduğu anda iş bitecek besbelli.
Zaten öyle oldu. Carvalhal uyansa, sahada dolaşan Simao'yu çıkarıp orta alanı takviye etse ikinci yarıda daha derli toplu oynayan Beşiktaş farklı bir galibiyet de alabilirdi.
Diyorum ya kenardan oyun okuma becerisi yok Carlos'un.
Beşiktaş'ın her maçı canı burnunda oynaması bundan.
Başka yerde, başka bir şey aramanın anlamı yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor