31 Ocak 2012 | Salı

Kafayı takmak!

Bir hakem anlık pozisyonlarda hata yapabilir ama bir futbolcuya kafayı takamaz.
Hiçbir hakemin böyle bir lüksü yok. Kamil Abitoğlu maçın başında kısa bir süre tartıştığı Fernandes'i kara listeye aldı ve gereğini yaptı.
Kayserili oyuncuya üçüncü faulünde sarı kart gösteren Abitoğlu, Fernandes'in ilk faulünde elini cebine attı. Yetmedi, Fernandes'e yapılan faulü es geçerek onu tam ayarına (!) getirdi. Tuzağa düşen Portekizli de hakemin yapmadığı infazı kendi yapmaya kalktı.
Fernandes'in yaptığı yanlış ama Abitoğlu'nun tavrı da hoş değildi. Geçen hafta Gaziantep maçı yorumumu "bu maçta görülen sarı kartların acısı Kayseri'de çıkar" diye bitirmiştim. Aynen öyle oldu.
Veli'nin yokluğunda Fernandes'in iki yanına Q7 ve Simao geçince hem orta saha oyundan düştü, hem de Fernandes'in performansı.

ŞAŞIRTICI DEĞİL
Orta alanda basan olmayınca genç oyuncuların ağırlıklı olduğu Kayseri takımı bu bölgeyi rahatlıkla geçti.
Üçüncü bölgeye diri gelen ev sahibi takım savunmanın arkasına bol bol adam kaçırdı.
Beşiktaş defansı gelene mi bassın, arkaya kaçana mı baksın şaşırdı. Troisi'nin golü de böyle geldi, sonraki pozisyonlar da.
Beşiktaş'ın eksiği çok, dolayısıyla zorlu bir deplasmanda kaybetmeleri şaşırtıcı değil.
Çok da önemsememek gerek.
Bu maçların telafisi var.
Önce Mersin ardından Fenerbahçe maçları kazanılırsa bu mağlubiyet unutulur.
Kayseri sezonun en iyi futbolunu oynadı ve galibiyeti hak etti. Beşiktaş her şeye rağmen en azından bir puanı kurtarabilirdi.
Fernandes'in kızarması bu ihtimali de ortadan kaldırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor