19 Temmuz 2013 | Cuma

Yatcaz, kalkcaz!

QPR ve Beşiktaş yaklaşık 60 dakika kıran kırana bir maç oynadılar. Nizami ölçülerin asgarisine sahip (Sanırım 90-45) Seedoben sahasında özellikle ilk 45'te oyun sıkıştı.
Bilic doğal olarak çok oyuncu değiştirdi, hatta bu konuyu biraz abarttı. 19 oyuncusu vardı, Bilic sahaya 20 oyuncu sürmeyi başardı!
Nasıl oldu derseniz; forvet oynadığı ilk yarı sonunda çıkan Holosko ikinci yarıda Tanju'nun yerine sağ beke geçti.
Beşiktaş hazır değil. Buna karşılık bir çok oyuncunun kişisel performansları oldukça yüksek.
Takım olma anlamında eksiklikleri lige kadar ortadan kaldırmak çok kolay olmayacak gibi görünüyor.
Bu nedenle Bilic ısrarla yeni hazırlık maçları istiyor.
Yeni transfer Pedro Franco topla buluştuğunda rahat ve soğukkanlı görüntü verdi. Oyunu yaşıyor. İlk maçında etkileyici bir performans ortaya koydu. En azından benim için bu böyle.
UEFA ile yapılan anlaşma gereği bu sezon Avrupa Ligi'ne katılma kararı alınması Beşiktaş adına büyük hata olmuştur. Eğer 28 Ağustos'a kadar Yargıtay karar verir ve Beşiktaş aklanırsa bu hamle işe yarayabilir. Aksi halde yandı gülüm keten helva. Yatcaz, kalkcaz, yatcaz kalkcaz ne olacağını Ağustos sonu göreceğiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor