17 Eylül 2019 | Salı

Kalp krizi!

Futbolun doğasında elbette ki hatalar da var. Ama Fenerbahçe, dün öylesine acemice hatalar yapıp goller yedi ki... İnanılır gibi değil. İlk golü resmen taçtan yedi Fenerbahçe.
Kaleci Altay'ın da taçtan gelen bir topu kontrol edememesi düşündürücü. Deplasmanda öne geçmişsin. Ama oyunu tutamıyorsun. Alanyaspor'un golü adeta bağıra bağıra geldi.
Maçı tek kaleye çevirmiş rakip...
Ersun Yanal da bunu film gibi izledi; oysa kulübesinde rakibi durduracak, maçı çevirecek öylesine bir zenginlik var ki...
İkinci yarının hemen başında bu kez Jailson'un jeneriklere geçecek derecede amatörce hatası yine Fenerbahçe kalesine gol olarak geri döndü. Junior Fernandes'in golünde de bu kez önce Ozan Tufan sonra da kaleci Altay hata yaptı. Skor bir anda 3-1 oldu.

***

Şampiyonluğa oynayan bir takım koca sezonda bu kadar amatörce hataları ancak 3-5 kez yapar. Ama Fenerbahçe, dün bir maçta 3 kez yaptı. İkinci yarıda Fenerbahçe ceza sahasındaki Zanka-Cisse mücadelesinde VAR'a neden gidilmedi? Çünkü topa yükselen Cisse'ye elle bir müdahale var.
Alanyaspor, ligimizin en hızlı top çeviren ve en tehlikeli kontratakları yapan takımı. Dün öylesine hızlı çıktılar ki, Fenerbahçe'nin orta sahasını ve savunmasını darmadağın ettiler. Erol Bulut bu sezonun en formda teknik direktörü.
Helal olsun Erol hocaya. Müthiş bir takım kurmuş ve harika futbol oynatıyor. Liderliği de hak ediyorlar.
Yeni transfer Luiz Gustavo, ikinci yarıda savunmada etkili müdahaleler yaptı. O da olmasaydı fark daha da büyürdü. Altay'ın kumaşı iyi ama tecrübesiz.
Şampiyonluğu hedefleyen bir takımın kalesinde daha donanımlı bir kaleci olmalı. Harun bu kadar hata yapmaz mesela. Demek ki Fenerbahçe'nin kalbi Emre Belözoğlu'ymuş. O olmayınca adeta kalbi durdu Fenerbahçe'nin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor