Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

06 Kasım 2011 | Pazar

Florya'daki hesap tutmadı

Maçtan önce kağıt üzerinde yaptığınız hesaplar, seçtiğiniz oyuncular ve oyun yapınız tutmaz. Fatih Hoca'nın orta sahadaki tercihi Sabri etkisiz olunca, bu kadar arkasında durulan Riera kendisine sunulan formaya saygı göstermeyecek futbol sergileyince Galatasaray ilk yarı pozisyon üretemedi.
Mersin'i oynadığı cesur futboldan dolayı kutluyorum.
Mersin'in kadrosunun çoğu yerli oyunculardan kuruluydu ve bunlar da ayağa isabetli pası iyi oynadı. Galatasaray, karşısında kendi silahı olan "ayağa pas" arzusunu daha iyi sergileyen, alanları çabuk kapatan, çok koşan ve geriye çabuk dönen bir rakip buldu. Sabri orta alanda çok top kaybı ve pas hatası yaptı.

F.BAHÇE'YLE RUH İKİZİ
Galatasaray orta alanı ele geçiremeyince Melo üçüncü stoper gibi oynamak zorunda kaldı.
Cimbom orta alanda Mersin'in üstünlüğüne boyun eğdiği için pas organizasyonunu da kuramadı. Bu yüzden hücuma hızlı, etkili ve çabuk çıkamadı.
Kayseri'de oyunun yıldızı Ayhan olmuştu. İkinci yarı Sabri ile Riera'nın yerine Ayhan-Sercan ikilisinin girmesi G.Saray'ın çehresini pozitif yönde değiştirdi.
Galatasaray, gol pası verecek Engin gibi bir oyuncunun eksikliğini fazlasıyla hissetti.
Sonuç: Fenerbahçe ne zaman kaybetse Galatasaray da sanki "Ruh ikizi" gibi takılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor