10 Ekim 2019 | Perşembe

İş arama motoru...

Malumunuz olduğu üzere milli araya girdik. Olumlunun olumsuza; olumsuzun da olumluya dönebileceği gibi tuhaf bir beklenti içindeyizdir bu aralarda.
Sakatlıkların iyileşmesi için ekstra bir 15 günlük süre kazanılması, bu araların en net, en somut tarafı, en faydalı tarafı bence .
Form tutan takımın aynı temposunu yakalayamayacağı kaygısı haricinde de olumsuz bir beklenti yok milli aralarda.
Milli takımlara gidenlerin sağlıklı dönmesi temennisini de ekleyelim de giriş kısmımız eksik kalmasın!
***
Malumunuz olduğu üzere milli aralarda can sıkıntısından "iş arama" da çok olur bilirsiniz...
Aslında bir daha konuşulmamak üzere kapanması gerekli konularında bu tip aralarda konuşulup, tüketilmesi çok daha elzemdir diye düşünüyorum. Öyle ya...
Yöneticilere, oyunculara, teknik ekiplere, medyaya dair eteklerde biriktirilmiş tüm taşları, tek tek ya da toplu halde dökmek sempati duyduğunuz takımların lehine olacaktır. Lig akarken taş dökmek çok keyifli bir durum değildir ve tecrübelerle sabittir.
***
Örneğin kaleciniz mükemmel işler yaparken kaleci antrenörünüzün esamesi okunmazken...
Bir hatalı gol yediğinde kaleci (Allah ona da sabır versin yine de) iyi ama kaleci antrenörü yetersiz demeye meyilliyizdir!
Örneğin kaybedilen maçlar sonrası "bu takım çalışmıyor mu?" diyerek hocasına, ekibine taş atarız da...
Son anlarda ayakta kalıp kazanılırken kondisyon üzerinden hocaya ve ekibine zerre iltifatımız olmaz!
***
İşte bu bizim biraz "eksik" arama alışkanlığımız gibi, insanoğlunun en büyük zaaflarından olan hani. Yiğidin hakkını sezon akarken vermediysek, hiç vermeyeceğiz anlamı çıkmasın diye yazdım. İçinde yapıcılık adına zeka barındıran, hedefe doğru soru gönderen, üslubu düzgün her eleştiri muhatabıyla gizli bir paslaşmadır.
Pası doğru verene asist yazar...
Pası doğru alana ise gol!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor