27 Ekim 2014 | Pazartesi

Aysal istifa!

Şaka bir yana; Dortmund ve Başakşehir hezimetlerinin, sınırlı yabancı kuralından kaynaklandığını zannedenler dahi var...
O vakit; faturayı da DuygunYarsuvat'a kesen birileri bulunabilir. Oysa ki; Aysal, bugünlerin temelini, yaklaşık bir yıl süren satranç hamleleriyle Terim'i göndermeyi başardığında atmıştı. GalatasarayKulübü'nün sportif ve ekonomik olarak geldiği noktanın baş sorumlusu; Galatasaray Kulübü'nü bir ''Sosyal Sorumluluk Projesi'' zanneden Ünal Aysal'dır… Ne ironik ki; yaşattıklarının bedelini ondan yadigar kalan bir İtalyan ödeyecek. ''Bizim için Avrupa değil, dördüncü yıldız önemli'' diyen Prandelli'ye de müstehaktır doğrusu…

Acilen hoca değiştirilmeli

Aklıma hep o garabet ''yıldız seremonisi'' geliyor; bir yıldız maketinin içinde futbolcular, teknik kadro ve başkan. ''Dört yıldız'' derken içeride dışarıda dört (rakamla; 4) yiyen bir takım yaratmayı başardılar. Lamı- cimi yok, Galatasaray acilen hoca değiştirmeli.
O hoca, muhakkak Türk olmalı. Performansı Süper Lig düzeyinde olmayan yerli ve yabancı oyuncularıyla A2 takımı güçlendirilmeli.
Kulübün mali durumu dibi bulmuşken, Selçuk ve Burak'ın astronomik rakamlara ulaşmış kazançlarında indirime gidilmeli. Aysal'ın bırakıp gitmesi de yetmiyor, -maazallah- bir daha kulübün yakınına bile uğramasın.
Döneminde, uzun süredir hasreti çekilen potadaki başarıları bile unutturup, basketbol şubesini kapatma noktasına getirmesini , F.Bahçe maçından kaçmasını da unutmayalım.
Keşke; bir yönetimin kulübünü uğrattığı maddi-manevi zararı, o yönetimden tazmin etmenin bir yolu olsa. Bakalım o zararı Yarsuvat Yönetimi, 210 günde ne kadar onarabilecek?
Hazır yeni yönetim daha mazbatasını almamışken söylenecek tek şey geliyor aklıma; AYSAL İSTİFA!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor