14 Aralık 2014 | Pazar

Hamzaoğlu ile Bruma

Galatasaray'da hayat var. Hamza Hamzaoğlu çok zor bir zamanda, çok zorlu geçmesi beklenen bir maçı rahat kazandı.
Bir cumartesi gecesi, tüm Türkiye'ye, dopdolu tribünler önünde, bu sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın da olacağını müjdeledi. Galatasaray, Burak'ı rakip savunma arkasına kaçırmaktan başka gol senaryosu olmayan, sıkıcı bir "oyuncu kalabalığı"ndan, derli toplu bir "takım" olmaya doğru hızla ilerliyor... Hamza Hoca'nın gelişinden hayli hoşnut birisi olarak, sahaya sürdüğü onbiri bile çok manidar buldum.
Kimbilir; belki de abartıyorumdur.
Keza; Bruma kesik yiyince şaşırmayan bir tek ben vardım sanki. Pek çok Galatasaraylı ondan (nedense), Baliç'in mucizevi Real Madrid transferi gibi kârlı bir sıçrama beklemekte.
Bense, Bruma'nın en iyi ihtimalle yeni bir Kazım olabileceğini düşünmekteyim.
Hamza Hamzaoğlu, onun yerine kritik Konya deplasmanında Telles'e güvenmişti (mevki olarak değil, yabancı kontenjanı sebebiyle). En azından; Bruma'nın gelişim sürecini tamamlamamış genç bir futbolcu olduğunun idrakindeki bir teknik adamla karşı karşıyayız.
Bruma'yı ne unutuyor, ne de abartıyor...
Hamza Hoca, binbir detayla uğraşırken Bruma mevzusuna kulüp çıkarları doğrultusunda bir hayli özenli yaklaşıyor. Bruma'yı Konya'da yedek soyundurması bence çok yerindeydi.
Gelelim ev sahibine... Konya; Futbolun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. BB Torku Arena'yı dolduran yöre halkı, Kayseri'nin 10 yılda başaramadığını kısa sürede hayata geçirdi.
Özlemini çektiğimiz bu tabloda emeği geçen herkese teşekkürler. Konya'nın, Aykut Kocaman gibi önemli bir ismin liderliğindeki futbol takımı bu yapılanmanın hakkını er ya da geç verecektir.
Dünkü sonuca aldanmayıp sabırlı olmalarında büyük fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor