Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Temmuz 2015 | Perşembe

Tadımız kaçmasın

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kaldı. Transferler ve kamplarda ön hazırlıklar devam ediyor. Kulüplerimizin ekonomik durumlarıyla ilgili çok şeyler söyledik.
Artık icraat zamanı.. Temennim, şöyle ağız tadıyla güzel bir sezon izlemek..
Takımlarımız Avrupa'da başarılı olsun; Arda'lar, Atınç'lar da ülkemizi en iyi şekilde temsil etsinler.
Daha sezon başlamadan yapılan yıpratıcı tenkitleri de tasvip etmiyorum.
Hakem komitesi açıklandı..
Kuddusi Müftüoğlu da başkan oldu.
Kendisi Alanyalı ve çok köklü bir aileden geliyor. Esas mesleği de bizim sektör, turizm.. Yıpranmamış bir isim..
Bünyamin Gezer, İsmet Cengiz, Sadettin Güler gibi bende iyi izlenimler bırakmış bir ekibi de var. Destek olunması lazım. Ben, bu anlamlı görevi layıkıyla başaracaklarına inanmak istiyorum, haydi hayırlısı.. Böyle, genç ve yıpranmamış bir ekip kuran futbol federasyonunu da kutluyorum.

Batuhan'ın dönüşü

Sevgili Beşiktaşlılar.. Bir laf vardır, "At, sahibine göre kişner" diye.. Yıllardır, Batuhan'ın hep yanında oldum. Onun futbolculuğuna ve yeteneğine inanan belki de tek kişiyim..
Geçtiğimiz hafta Sergen ile sohbet ettik. Batuhan için, "Sinan Başkan, Avrupa'da bile Batuhan gibi bir santrfor yok" dedi. Geçen sezon Batuhan'la çok yakından ilgilendi ve onu kazandı. Önceki gün oynanan F.Bahçe hazırlık maçında attığı iki golle, 'Bu sezon beni konuşacaklar" mesajını da verdi..
Başta Mecnun Başkan, Sergen ve Batuhan'ı kutluyorum. Bodrum'da Fatih Hoca ile görüşmemde de, Batuhan'a Milli takımımızda yer verebileceğinin izlenimini aldım, Yakından izlediğini söyledi.
Daha da yaşı 22.. Neden olmasın?
Batuhan kazanılırsa, ona destek veren abisi olarak en mutlu insan ben olacağım.
Bu sezon Süper Lig'de de 'Gol Kralı' olursa da kimse şaşırmasın.
Tabii ki kendine iyi bakacak, geçmişte yaptığı hataları tekrarlamayacak ve Sergen hocasını harfiyen dinleyecek.

PAF'ları statta izleyelim

Altyapının başındayken, PAF takımı maçlarını her türlü engellemeye rağmen, büyük maçlardan evvel İnönü'de oynamıştık. Batuhanlar, Erkanlar, Ademler, Mehmet Sedefler, İbrahim Kaşlar, Korcanlar, Necipler, Atınçlar; böyle futbolcu oldu.. Fatih Hocam da aynı fikirde..
Bu sezon, bu uygulamaya dönülürse, yetenekli gençler futbol kamuoyunun huzuruna çıkar ve yeni yıldızlar kazanırız. Bu uygulama ile altyapıdan 10 milyon euro'luk futbolcu satıldı. Beşiktaşlılar'ın dikkatine! Ah bir de bedava gidenler olmasaydı. Aydın, Korcan, Adem, Kenan, Organ Gülle ve diğerleri gibi.. Beşiktaşlı dostlarım yazık oldu emeklerimize.
Bu borçlar da böyle, bu rakamlara ulaştı. Kalın sağlıcakla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor