Abdullah Yiğit

Abdullah Yiğit

20 Ocak 2010 | Çarşamba

Hayrettin olayı

Sivas'ın gündeminde yeni transferler ve kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya var. Hatta Hayrettin'in kadro dışı olayı biraz daha fazla konuşuluyor. Sivas'ta genel kanı, Hayrettin'in pazubandını hocasına fırlatarak soyunma odasına gitmesi ve orada da agresif hareketlerini sürdürmesinin affedilmez bir yanlış olduğu. Hayrettin, 11 yıl önce Sivas amatör kümeden Sivasspor'a gelen ve şu anda da bu takımda oynayan tek Sivaslı futbolcuydu. Onun içinde Sivasspor ona hak ettiğinden her zaman fazlasını verdi. Taraftar sahip çıktı. Fakat on anlamadı, anlayamadı. Gerek özel yaşantısında, gerekse saha içerisindeki tavırlarıyla iyi bir örnek olamadı. İşte bunun içinde Sivaslı bir futbolcunun, Sivasspor'dan gönderilmesine memleketinden bile kesinlikle karşı çıkan olmadı. Pazar günü oynanan Giresun maçında yaptığı üst üste hatalar sonrası takımının goller yemesinde başrol oynayan Hayrettin, aslında bu tip hataları daha önceki maçlarda da çoğu zaman yaptı. Fakat dediğim gibi Sivasspor camiası çok büyük hoşgörü göstererek bugüne kadar geldi. Pazubandını hocasına fırlatması bardağı taşıran son damla oldu.

Trabzon'a patlarlar!
Gelelim Sivasspor'un ikinci yarıda ne yapacağına ve yeni transferlerine, Ligin ilk yarısının son 3 maçında 7 puan toplayarak iyi bir çıkış yakalayan kırmızı-beyazlı takım aynı başarılı futbolunu kupa maçlarında, hem de alt ligde oynayan takımlar karşısında sürdüremedi. Bunda birinci neden takımda çok sayıda oyuncunun sakatlanması oldu. Diğer bir neden de alt ligde oynayan takımlarla oynanan maçlarda futbolcuların maça iyi konsantre olmaması. Ben iddia ediyorum, Sivasspor yeni transferleriyle birlikte bu haftaki Trabzonspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçecek ve bulunduğu yerden en kısa sürede uzaklaşacak. Kısacası patlama yakında. Sivasspor şu ana kadar Malilili Keita'yı, Tunuslu Nabil'i, Güney Afrikalı Heerden'i ve son olarak Fransız Lucien'i renklerine kattı. Özellikle İngiltere liginde oynayan Van Heerden yetenekleriyle çok konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor