04 Ocak 2010 | Pazartesi

İki ver, iki al

Sercan Yıldırım, Türk futboluna yıldırım gibi düştü!.. Müşterisi de ''Yıldırım''!.. Sercan'ı düne kadar İngiltere'den 1-2 kulüp istedi, görüşmeler oldu ancak Kapıkule dışına çıkışı gerçekleşmedi. Bu oyuncu 19 yaşında. Fatih Terim gibi bir futbol profesörü onu Milli Takıma aldı. Ben çabuk oynanan futbolu seviyorum. İşte Sercan da böyle bir oyuncu. Burada onun futbolculuğunu belirtmeye gerek yok. Bir de Volkan var. O da 20 yaşında, uçurtma gibi. Yani bu oyuncunun da özellikleri var. Çabuk oynanan bu oyunda Volkan da olmalı. Adnan Sezgin, Uludağ'da bu iki oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın da bu görüşmeden haberi var. Aydın'ın yanı sıra 2 oyuncu ile birlikte 1.5 milyon euro teklif etti. Görüşmeler sürüyor. Batuhan olsun, Serdar Özkan olsun çok yetenekli oyuncular. Ama yetenek bir şekilde gösterilmesi, sunulması gereken bir meziyet. Bu iki oyuncu maalesef Beşiktaş'ta bu yeteneklerini sunabilecekleri sahne bulamıyor. Çünkü Mustafa Denizli hoca bu oyuncuları kendi futbol mantalesinde hazır görmüyor!..

Mustafa'yı iyi izleyin
O zaman ''Al gülüm, ver gülüm'' yapacaksın. 4 tane gül gibi oyuncu. İkisi açmış, ikisi solgun!.. Mustafa Denizli'nin yapamadığını, gösteremediği cesareti, Bursa'da Ertuğrul Sağlam yaptı. Tebrikler Ertuğrul hocam. Sercan'ın gelişi olursa, gidişi Avrupa olur!.. Ama bu takasın gerçekleşmesi halinde Batuhan ve Serdar ''Sağlam'' ellerde gerçek değerini bulur ve bundan da Türk futbolu büyük kazanç sağlar! Bir oyuncunun daha altını çizmek istiyorum!.. Bu oyuncu Gençlerbirliği'nin genç forveti Mustafa Pektemek. Kısa zamanda Türk futboluna damga vurabilecek bir santrfor geliyor. Attığı golleri izleyin yeter!.. Bu oyuncunun da takibini yapalım. 1-2 yıl sonra almaya para yetmez. Bu kulüplerde futbolu bilenler o kadar çok ki belli olmuyor mu? Alınan oyuncuların birçoğu kaybolup toz oluyor. Benden naçizane bir tavsiye. Almak değil, en kolay yapılacak iş budur, vermek önemli. Bazı kulüplerin literatürüne bakın, aldıkları oyuncuları satarak kulüplerini ihya etmiştir. İşte Beşiktaş kulübü de böyle olmalı, örnek olmak zorunda. 2 oyuncuyu ver 2'sini al, sonra da bu iki oyuncuları çarparak ver!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor