09 Ekim 2010 | Cumartesi

Schuster edepsiz mi?

Gündeme bomba gibi bir haber düşüyor; "Schuster edep yerini gazetecilere gösterdi" diye... Şimdi bu tip resimlemelerle, fotoğraflamalarla Beşiktaş teknik direktörünü bu işlerin içine çekmek büyük haksızlık. Schuster çok beyefendi, dünyaya kendini ispatlamış bir kişi.
Futbolculuk yıllarına ve teknik direktörlük kariyerine iyi bakıldığında böyle bir hareketi kasten yapmayacak bir kişi olduğu anlaşılır.
Böyle bir hareketi asla yapmaz. Bu işler biraz da fotoğrafları nasıl kullanmak istediğinize bağlı. Fotoğraflar, art niyetli düşünmeye de normal düşünmeye de açık!

Huzursuzluk isteniyor!..
Şu anda konuyu buralara getirmek Beşiktaş'a zarar vermekten başka bir şey değil.
Her şey çok güzel gidiyor. Avrupa'da yoluna devam eden bir Kartal var. Şu anda ligin en iyi futbolunu oynayan takım.
Bugün taraflı tarafsız herkesin beğendiği bir takım konumunda Beşiktaş. Hâl böyle olunca da bu tür çirkin dedikodular çıkarılarak, huzursuzluğa neden olunmak isteniyor. Bu oyunlara gelmemek lazım. Schuster'in bu resimleri gösterilip, üzerine böyle gidiliyor ki Alman hoca olumsuz etkilenip, Beşiktaş'ı da raydan çıkarsın. Ülkemize binbir zorlukla getirdiğimiz bu kadar önemli yabancı teknik adamlar, (Rijkaard da dahil) hiçbirinin özel hayatına böyle çirkince girmek etik bir hareket değil? Bu haberler dünya ajanslarına girmedi mi?
Bu teknik adamın ailesi var, kariyeri var, dünyada sayılan örnek bir adam, bu hallere düşürülür mü?

Daum çok mu sıcak dururdu?
Schuster'i
rezil edersen kim kazanır? Bu tip hareketler futbol kurumumuza zarar verir. Aykut Kocaman için "Vücut dili çok iyi değil! Çok soğuk, hiç taktik vermiyor" denildi.
Duruşu bile eleştirildi. Bu adam manken mi? Yürüyüşüne, vücut diline bakıyorsunuz. Daum kulübede çok mu sıcak duruyordu?
Aynı şekilde Mircea Lucescu da eleştirilere maruz kalmıştı. Gordon Milne, Beşiktaş'ı üç yıl üst üste şampiyon yaptı. Adamın yüzünün bir kere güldüğünü görmedik. Ama o işini başarıyla yaptı.
Kim bunun aksini söyleyebilir ki?
Lütfen bırakın da teknik adamlar işlerini yapsınlar.
Biz onların mesleki yanlışları ile ilgilenelim, sadece ortaya koydukları ile ilgilenelim.
Bırakalım özelleri kendilerine kalsın. Yaşam tarzlarını, yürüyüşlerini, duruşlarını bırakın Allah aşkına!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor