07 Mart 2011 | Pazartesi

Doğrusun Schuster

Schuster'in şu maçta çıkarttığı kadro en doğru kadro. Bu maçta kimi santrfor oynatırsınız? Oy birliği ile Bobo. Oynuyor, golünü de attı. Orta sahanın ortasında bana ikili söyleyin. Necip ile Fernandes.
Ama şunu söylemek istiyorum. Bu takım stoperlerden çektiği kadar hiçbir bölgeden çekmemiştir. Al Ferrari'yi vur Sivok'a...
Trabzonspor'da Şenol hocaya bakıyorum, gerçekten tecrübeli bir teknik adam. Umut'a nasıl tahammül ediyor anlayamadım. Takım 10 kalmış. Rakip takım 10 kişi kalmış, al Yattara'yı oyuna.. Daha çabuk, daha süratli gidersin.
Bak Ceyhun'u aldı çok doğru iş yaptı.
Burak'ın önemli bir pozisyonu var. Onun ardından demoralize olmayıp galibiyet golünü atması çok anlamlı. Beşiktaş rakip karşısında 1-0 öne geçiyor. Ardından anlamsız bir şekilde maçı veriyor. Bakıyorum da bu Schuster'i herkes yerden yere vuruyor. Sahanın içinde teknik olarak yaptığı her şey doğru.

Hakem çok şaşkındı
Bakıyorsunuz rakip 10 kişi kalınca Nobre'yi oyuna alıyor, doğru. Fernandes'i oyuna alıyor bu da çok yerinde bir karar. O zaman ben de dönüp sorarım bu futbolcu kardeşlerimize "Yahu siz ne iş yaparsınız?" diye. Müneccim değilim ama devre arasında Trabzon kazanır dedim, kazandı. Bizim de kusura bakmayın ama bildiğimiz bazı şeyler var. Dikkat edin, sürekli furekli futbolcuların üstüne gidiyorum.
Bazı kişiler Schuster'e ağır eleştirilerde bulunurken futbolcuları es geçerek haksızlık yapıyorlar. Tolga Özkalfa'ya bakıyorum çok şaşkın bir maç yönetti. Hem Beşiktaşlılar hem de Trabzonlu futbolcular çok centilmence oynadılar.
Şu maçta iki kırmızı kart nasıl çıktı ben anlam veremedim.
Schuster'den bir ricam var; yıldızı mıldızı geçsin, genç futbolcularla yoluna devam etsin.
Trabzonspor da sadece bu maçı kazandı unutmasın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor