12 Mart 2011 | Cumartesi

Doğukan'lar artmalı

Schuster herkes tarafından eleştiri alan bir teknik adam. Şimdi kendisini gözlemliyorum artık yavaş yavaş yapılması gerekenleri yapmaya başladı.
Ve yıldızlara taviz vermemeye başladı. En önemli yaptırımı bu!
Manisa maçına baktığımız zaman yine ideal bir kadro ile çıktı. Quaresma'yı 90 dakikalık futbola hazır olmadığı için yanında oturttu. İyi bir zamanlama ile oyuna aldı. Birden bire oyunun temposunu da artırdı.
Yalnız bu takımın kaptanlığını ve sorumluluğunu alan Guti çok pas hatası yapmaya başladı. Konsantrasyonu eksik. Biraz iyi olsa bu kadro çok daha iyi işler yapacak. Schuster, Doğukan Pala diye gencecik bir futbolcuya görev verdi. Hiç de sırıtmadı.
Bilakis artıları çok fazlaydı.

İbrahim Üzülmez'i aratmaz
Çabuk, çevik, futbol zekası yüksek. Tempolu, sürekli oyunda kalabilen bir oyuncu.
Çok da iyi ortalar yapıyor.
Bu oyuncunun üstünde durulursa uzun yıllar Beşiktaş'ın sol taraftaki sorunu kaptan İbrahim Üzülmez'den sonra yavaş yavaş çözüme kavuşur. Schuster, çok fazla sayıda olmamak kaydıyla genç oyunculara görev vermeye devam etmeli. Hikmet Karaman'lı Manisa gerçekten kaliteli bir futbol takımı olmuş. Ama bu maçta takım heyecansız ve isteksizdi. Burada özellikle son dakikalarda Beşiktaş iyice baskısını hissettirdi. Ama maalesef son vuruşlarda etkili olamadılar. Simao çok daha fazla çalıştı. Ama İbrahim Toraman ile Ferrari de olağanüstü mücadele ettiler. Hakem iyi bir maç yönetti.
Oyuncular da centilmendi. Hakem açısından kolay bir maç oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor