22 Mayıs 2011 | Pazar

Yeni Mesutlar

Patronlar tatilde, işçiler sahada! Bu pırıl pırıl gençler, futbola ve formaya aç olduklarını hissettirdiler bize sahada.
Üstelik Gaziantepspor'un iddiası var, üçüncü olabilirim diye!
Hedefli bir takım. Ama iddia ediyorum patronlar sahada olsaydı iddialarını gerçekleştirebilirlerdi.
Soruyorum şimdi sahanın içinde Beşiktaş forması giyen bu çocuklardan hangisi sırıttı?
Hiçbiri...
Dişe diş, kora kor maç çıkardılar. Fizikleri yerinde futbol zekaları üst seviyede. Bakın gurbetçi üç futbolcumuz futbolun eğitimini çok iyi aldıkları için yetenekli Türkler oldukları için Madrid'e transfer oldular.
Lütfen şu basit örnekten yola çıkalım.
Bugün Barcelona takımını da görüyorsunuz ne kadar genç yetenekli futbolcuları var.
Dünyanın en iyi futbol oynayan takımı. Yani şu gördüğüm çocuklar, kulübede oturanlar da var. Daha en az 8-10 tane oyuncu var.
Wagner diyorsun, Antep'in en iyisi diyorsun topa bile dokunamadı. Popov nefes alamadı. Karşısında mücadele eden bir takım gördü. Basan, mücadele eden her şeyi uygulayan bir takım.

Gençlere yazık olmasın
Bu çocuklar için şimdi işi çok iyi bildiğini sanan futbol ulemaları "Bunları başka takımlara verin pişsinler" diyecekler. Yahu bunlar tavuk mu, koyun mu? Ne pişecek? Yıllardır bu hatayı yaptılar. Beşiktaş'ta pişemez mi?
Oynayarak daha iyi, daha çabuk pişerler.
Pişenler ne verdi bugüne kadar?
Şunu diyorum; bakın bu fırsat geldi, herkes bu çocukları gördü. Bu gençlere yazık etmeyelim. bunların çoğu da milli takımlarda oynuyor. Utanç verici bir durum. Beşiktaş'tan Milli Takım'a sadece İsmail çağrılmış.
Bundan önceki yıllarda bu takım Milli Takım'a birçok oyuncu verirdi. Beşiktaş'a yakışan Türk futboluna çok isim kazandırmak.
Bu nedenle bu gençleri harcamayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor