26 Eylül 2011 | Pazartesi

Hoş geldin Ernst

Sürekli üst üste gelen maçlar geniş kadrosu olan takımlar için bir avantaj teşkil etmekte. Beşiktaş'a baktığımız zaman iki futbol takımı çıkarabileceğiniz bir kadrosu var. Böyle olunca da Carvalhal çok büyük değişiklikler yapmasa da bazı oyuncuları dinlendirdi, bazılarına görev verdi.
Örneğin Fernandes yüksek tempolu maçlar çıkarttığı için dün yanına oturdu.
O bölgede Necip'i ve Veli'yi kullandı. Bunun dışında da en önemlisi Beşiktaş'a geldiği günlerde çok büyük katkılar yapan ama ne hikmetse daha sonra bir türlü eski formuna döndürülemeyen Ernst'e görev verdi.
Bana göre böyle tecrübeli bir oyuncudan gerek Avrupa'daki karşılaşmalarda gerekse Süper Lig'deki maçlarda yararlanması Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacaktır.

EDU'NUN ÖZELLİKLERİ VAR
Holosko
geçen hafta çok iyiydi kendini buldu, gol attı. Güzel olan, teknik direktör Carvalhal'in ona tekrar forma vermesiydi. "Çık oyna, gol at" dedi. Kadroyla oynayıp macera aramaması güzel. Böyle yaparsan oyuncu da sana güvenir. "Hocam bana güveniyor, hakkımı veriyor. Ben de futbolun hakkını vereyim" der. Böylece futbolcunun takımına katkısı artar. Mustafa ile başladı. Bu da doğru bir karardı. Mustafa yıpratan bir cinste forvet oyuncusu.
Onun yorulduğunu hissedince Edu'yu aldı. Onu birçok kişi beğenmiyor, ağır buluyor ama Edu'nun çok farklı özellikleri var.
Bunları da göz ardı etmemek gerek.
Zamanla takıma intibak ederse eğer çok daha iyi işler yapabilecektir.
Defansta İbrahim Toraman'ın sağ tarafta oynaması iyiydi. Egemen ve Cenk alkışlandı. İsmail Köybaşı da enteresan işler yapıyor.
Hakikaten formunun üst seviyesine ulaştığını düşünüyorum. Antalyaspor'u kutlamak lazım.
Teknik direktör Mehmet Özdilek kısıtlı imkanlarla büyük işler yapıyor . Futbolcularını
kazanma hırsı ile doldurmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor