05 Ocak 2012 | Perşembe

Sisli bir havada bu kadar olur

Öyle karmaşık bir lig ki, yaşanan bu olaylardan dolayı sürekli bir maç trafiği var. Yani kimsenin 'çok iyi oynuyorsunuz' deme şansı yok.
Sürekli kazanmak zorundasınız.
Carvalhal bunun bilincinde yani baktığınızda maçı kurtarmaya yönelik hamleler yapıyor ve her maça ayrı bir düşünceyle çıkıyor.
Oyuncularla sahanın içinde çok oynamıyor ama rakip takımla oynamasını iyi beceriyor.
Skibbe gitti Eskişehir'i iyi bir yerde bıraktı. Ersun Yanal geldi değerli bir hoca. Mutlaka kendi futbol sitilini yansıtacak. Bunun bir çelişkesi vardı bu maçta ve işte Carvalhal bunu sezinledi, ona göre oynattı takımını. Sis de oyunun kalitesini düşürdü kolay değil.

Almeida soru işareti
Bu tip güçlü takımlara karşı gol bulmak önemli. Bu tür maçlarda da genelde golleri üreterek değil de orta, tesadüf pozisyonlarda bulabilirsiniz.
Sivok'un attığı gol maçın kaderini belirledi. Bir tek soru işareti bana göre Almeida'da. Tamam iyi, marka bir isim fakat 5 maç yok, 1 maç bir şeyler yapıyor.
Edu da öyle...
Pektemek bence burda tercih edilmeli çünkü her iki oyuncu da aynı stilde, çabuk değiller. Q7 ve Simao yokken Pektemek iş yapardı ve maça girince söylediklerimi belgeledi.
Hakem Yunus Yıldırım'ın da işi zordu ve maçı iyi yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor