Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

24 Kasım 2009 | Salı

Kötü futbol!..

Eskişehirspor belki de sezonun en kötü futbolunu geride A.Gücü önünde sergiledi. Maçın başında Mehmet Yılmaz'ın sakatlanmasıyla hücum bölgesinde eksilen Kırmızı Şimşekler, fazla pozisyon bulamadı. Tabii Doğa'nın gereksiz kırmızı kartını da unutmamak lazım. Profesyonel bir futbolcunun kart gördükten sonraki tavrı böyle olmamalıydı. Neyse ki kalesinde devleşen İvesa, A.Gücü'ne geçit vermedi. Bu beraberlikle Eskişehirspor önemli bir avantajı daha kendi elleriyle tepmiş oldu. Böylece Kırmızı Şimşekler'in evde puan kaybetme lüksü de ortadan kalktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kredisi de azatlamaya başladı. Trabzon, F.Bahçe, Sivas ve Diyarbakır maçları bir anlamda Çalımbay'ın takımdaki geleceğine ışık tutacak.

Yanındakilere baksın
Geçen sezondan bu yana yaklaşık 35 transfer yapan Rıza hocanın şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Eskişehirli futbolseverler hocasından yakınma değil, takımını çalıştırıp maçlara hazırlamasını ve gereksiz puan kayıpları vermemesini bekliyor. Çalımbay, maçtan sonra mücadeleden memnun olduğunu söylemiş. İnanın bu söyleme artık kargalar bile gülmeye başladı. Her zaman kadro darlığından söz eden teknik kadro biraz da yanında oturttuğu futbolculara bakarsa hatasını da görmüş olur. Ümit, Koray, Murat ve El Saka her takımda oynar. Bu isimlerin hazır olmadıkları, sakatlıktan yeni çıktıkları söylenebilir. Eksikleri varsa kulübede ne işleri var Allah aşkına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor