07 Şubat 2010 | Pazar

Başkan korkarsa

G.Saray başkanı hafta içi yaptığı açıklamada sakatlıklardan dolayı federasyonu, MHK'yi uyardı, "Yıldızları koruyalım" dedi. Kayseri'ye eksik kadroyla gidiyor olmaktan endişeliydi. Kaybetmekten korkuyordu, olası yenilgi halinde kılıf hazır. Tam ezik edebiyatı. Oysa başkanı olduğu takım G.Saray. Bütün oyuncuları değerli. En azından öyle oyuncular alınmış olmalı. Ancak o zaman kim sakat, kim cezalı olursa olsun şikayet etmezsin. Bilirsin ki sahaya hangi 11 çıkarsa çıksın Galatasaray, Kayseri'yi dünyanın her yerinde yener. Ben zaten her şeye rağmen Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünenlerdenim. Başkan Adnan Polat gibi endişeli değilim. G.Saray kadrosundaki mevcut oyuncuların en kötü halleriyle Kayseri'ye kaybetmeyecek kadar futbolcu olduklarından eminim. Düşündüğüm de oldu. Kayserispor, Hakan atılana kadar da poziyona girememişti. Daha sonrada haliyle etkisini iyice yitirdi.

Hesap sorardım
Üstün taraf, poziyona giren hep G.Saraylı oyunculardı. En çok da Elano'ydu. Elano 2, Keita 1, Arda 1, Emre 1 olmak üzere 5 net poziyon vardı. Dos Santos yoktu. Ne gol poziyonunda, ne de sahada göremedim. Gördümde beğenmedim. Ben olsam gidip onu almazdım. Bir de Caner'i çok sorumsuz buldum. Her atak önemliyken 2 tane maçın sonlarına doğru ortalasa belki pozisyon olacakken; sıfırdan, taç çizgisinin oralardan kaleye şut attı. Çok şanslı bir oyuncu. Çünkü orda top bekleyen santrfor ben değildim. Ondan hesap sorar, oynadığı takımın G.Saray olduğunu hatırlatırdım. Sonuçta başkan, endişelerinde haklı çıktı korktuğu başına geldi. G.Saray şampiyonluk yolunda bir maçı daha kazanamadı. Yazık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor