26 Nisan 2010 | Pazartesi

Süresi doldu!

Şampiyonluğa oynayan Bursaspor'un ilk 45 dakikada yalnız Volkan'la girdiği pozisyon vardı. Galatasaray daha istekliydi ve daha çok pozisyon buldu. Topa daha çok sahip oldu; ama, kötü tercihler ve vuruşlar yüzünden, fileleri havalandıramadılar . İlk yarıda Galatasaray rakibine bu kadar üstün olmasına rağmen, öne çıkan oyuncusu ne yazık ki yoktu.
Bu da maçın 45 dakikasının çok kaliteli olmadığının bir göstergesi. Abdul Kader Keita belki de en kötü maçlarından birini oynadı.
Dos Santos amatör bir oyuncudan farksızdı.
Arda yardımcı olmayınca, Milan Baros'u da göremedik. Mehmet Topal zaten kaleye uzak oynuyor, haliyle etkisiz. Ama her hafta "Bir şeyler yapar" diye beklediğim Elano yine hayal kırıklığıydı.
İlk yarı oyunda gözükmeyen Sercan, ikinci yarının başında üst üste iki net pozisyonu gol yapamayarak benim gibi hocası Ertuğrul Sağlam'dan da zayıf not alınca oyundan çıktı.

ŞAMPİYONLUĞA EŞDEĞER
İkinci devre karşılıklı birçok gol pozisyonu oldu. Atanın kazanacağı bir maçtı.
Bu maçın en ilginç yanı da Bursaspor'un duran toplardaki en büyük silahı Ömer Erdoğan'ın Galatasaray kalesine her geldiğinde, oyundan çıkana kadar Arda tarafından tutulmaya, durdurulmaya çalışılmasıydı. İkisi yan yana. Şaka gibi.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi şansının sürmesi için bu maçı muhakkak kazanması gerekirdi.
Daha önce de yazdım, söyledim, tekrarlıyorum.
İkinci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılmak, şampiyonlukla eşdeğerdir. Takımları yönetenler, bunun ne zaman farkına varacak bilmiyorum. Herkes şampiyonluğu kovalıyor.
Ancak Galatasaray ayağına kadar gelen fırsatı bir kez daha değerlendiremedi.
Bu takım ne yazık ki hedeflerinden bir bir uzaklaşarak daha yolun başında miyadını doldurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor