22 Temmuz 2010 | Perşembe

Bir tek Arda

Sezon öncesi ilk ciddi sınavda sahada olan yeni G.Saraylıları dikkatle izledim. Aldığım notlara baktığımda Cana'nın adını 12. dakikada faul yaptığında duydum. Aynı Cana 14. dakikada müsait pozisyonda iyi vursa gol olabilecek bir topa sıradan bir oyuncu gibi vurdu.
Transferi gerçekleştiğinde tatil için Çeşme'deydim.
Aynı ligde oynadıkları için Emre Belözoğlu'na 'Nasıl bir oyuncu?' diye sormuştum. "Çok fazla gol atmaz ama agresif bir oyuncu. Adam bozan, kolay çalım yemeyen tipik bir ön libero" demişti.
Emre'nin söylediklerinin önüne geçen bir farklılık göremedim.
Onun için daha sonra düşüncelerimi yazacağım.
Ali Turan'ın üst seviyede bir futbolcu olmadığını söylemiştim. Performansı ve engelleyemediği gol şutu sonrası beni doğruladığını herkes gördü. Mehmet, Serdar, Musa da hiçbir şey yapamadı.

HİÇBİR ŞEY YAPAMADILAR
G.Saray'a
gelen oyuncu gelişimini tamamlamış olmalı. O formayı giyen herkes ne yapması gerekliğini bilmeli. Buradan yola çıkınca da bu genç arkadaşların hazırlık kampı sonrasında F.Bahçe'ye karşı hiçbir şey yapamamaları ilgili insanların umarım dikkatini çekmiştir.
G.Saray'ın en iyi oyuncusu maç boyunca topla çok buluşan, aşağı yukarı buluştuğu topların tamamına yakınını iyi kullanan, 90 dakikanın son saniyesinde bir metreden çok kolay bir pozisyonda gol yapamamasına rağmen Arda'ydı.
Bir lider gibi oynadı. Aferin ona. Ama diğerleri lig öncesi pek de ümit vermedi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor