14 Mart 2011 | Pazartesi

Taraftara acıdı

Lig eğer bugün başlasaydı, G.Saray'ın ilk golü için iyi şeyler yazabilirdim. Olay bitmiş, Galatasaray hiçbir yerde yok. Takımı bu hale getiren, bütün Galatasaraylıları üzen, tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve yaşatanları ne yalan söyleyeyim 'iyi bir şeyler yaptılar' diye övmek içimden gelmedi.
Aslında Kewell'dan Pino'ya onunda Aydın'a, at diye verdiği pas süslenebilirdi. Sonra golün tekrarında gördük ki Aydın ofsaytmış.
Aynı Aydın 2. gol öncesi sol ayağıyla vuramaması gerekirken (hayret!) iyi bir şut attı, direkten dönen topu Pino, önce kontrol edip geldiği günden beri, deneyip, bir türlü atamadığı güzellikte bir gol attı.
Hemen sonra Zapata elinden kaçırdı, Ankaragücü net bir pozisyondan yararlanamadı.
79'da Fatih çıktı, yerine giren oyuncu, 2 pozisyon üst üste Ankaragücü'nün gol yapmasını engelledi.

Yeni senaryolar yazardı
86'da Sestak hem takımının hem de kendinin 2. golünü aşağı yukarı birinci golünün benzerini attı. Birinci ve ikinci Ankaragücü gollerinde en son, yani diğerlerinin hatalarından sonra, kaleci Zapata ve Hakan Balta rakip adına ciddi hatalar yaptılar.
Bu nedenle, 2-1 Galatasaray'ın lehine bitecek maç, 2-2 bile bitmedi. Sestak, aslında süper vuramadı ama 3. golü de yaptı.
Kısaca Galatasaray'da değişen bir şey yok.
Hagi'nin yaptığı ve yapamadığı değişiklikler, Arda'nın oyuna girmesi, Galatasaray'ın attığı 2 goldeki, şampiyon olmuş gibi sevinç yumağına dönüşmeleri dahi bir işe yaramadı.
İlahi adalet maçın sonunda bu sevinci daha fazla yaşamalarına izin vermedi. Çünkü Tanrı Galatasaraylıları seviyor. Seneye üzülmelerini istemedi. Eğer Galatasaray kazansaydı, eminim başkan ve Hagi yeni mutluluk senaryoları yazarlardı. Sonuç:

Maçı kazanması gerek takım kazandı ve hak ettikleri sevinci yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor