Bülent Tulun

Bülent Tulun

16 Temmuz 2010 | Cuma

Soru işaretleri

Transfer çalışmaları tamamlanmadan her zaman olduğu gibi eksik kadro sezonu açtı ve hazırlık maçları başladı. Galatasaray'da 5 senedir sürekli 8-10 oyuncu yollanıp bol miktarda yeni futbolcu alınıp takım olabilme hüviyeti riske edildi. Şimdi de 6 yeni isimde gözler. Lorik Cana, 2 hazırlık maçında da oynayarak hem hazır olduğunu gösterdi hem de ciddi bir profesyonellik örneği verdi. Son derece yerinde bir transfer.
Serdar Özkan belli bir noktada Beşiktaş'ta sözü geçebilen bir oyuncu iken çaylak olarak Galatasaray'a geldi. Yetenekleri konusunda kuşku yok ama hem adaptasyon hem de devamlılığında soru işaretleri var. Galatasaray'ı iyi hazmetmesi lazım. Mehmet Batdal ender bulunacak kumaş. 1.90 üzerindeki futbolcularda genelde fiziksel koordinasyon sorunu vardır. Bu kardeşimiz fizik ve teknik olarak Peter Crouch benzeri.
Kendini sürekli geliştirirse büyük oyuncu olur.

ALİ İÇİN DEĞER MİYDİ!
Ali Turan
transferinde Kayserispor ile düşmanlık raddesine gelinmesine değer mi şüpheliyim.
Uğur Uçar hem evin çocuğuydu. İyi de oyuncuydu.
Servet-Zan ikilisi rakip çok zayıf olmasına rağmen hazır ve istekli göründüler. Geçen sezon Rijkaard tarafından aslanların önüne atılan Servet için ciddi bir performans. Sağ ayaklı oyuncuları sol bekte oynatmak gibi bir hastalığı olan Rijkaard yine Serkan'ı solda oynattı. Çağlar'ın daha bismillah 2 hazırlık maçında da oynayamıyor olması soru işaretli. Geçen sezon Denizlispor'da fıtık ameliyatından sonra ritmi düşmüştü. Umarım atlatmıştır.
En hazır ve motive oyuncu kaptan Arda.
Bu formu Galatasaray için önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor