Bülent Tulun

Bülent Tulun

05 Kasım 2010 | Cuma

Ahenksizlik diz boyu

Ortaokul öğrencisiydim. Galatasaray Lisesi, Ali Sami Yen Stadı'nın açılış töreni için bizi izci olarak stada yollamıştı. Bulgaristan ile oynanan milli maç, hınca hınç dolu tribünlerin tezahüratı ile oynandı. Bu arada fazla seyirci alındığı için cadde tarafı tribününden taşmalar ve yaralanmalar oldu. Artık son 4 maç oynanacak statta. Neler gördük, neler yaşadık bu kutsal mekanda. Metin Oktay, Turgay Şeren, Ayhan Elmastaşoğlu, Uğur Köken, Talat, Candemir, Fatih Terim, Simoviç, Tanju, Prekazi, Seydiç, Hociç, Abramcik, Erhan Önal, Hakan Şükür, Hasan Şaş, Hagi, Popescu... Ve daha niceleri... M. United, Neuchatel, Barcelona, Milan, PSG, Monaco... Ve nice zaferler....

İstifaları cepte söylentileri
Ocak 2011'den itibaren Türk Telekom Arena Stadı'nda maçlar oynanacak. Bu şeref yeni teknik direktör Hagi'ye nasip olacak. İlk maçta oynayacak oyuncular, tarihi olayı torunlarına anlatacaklar. Ali Sami Yen'in yerine yapılması daha önce planlanan yeni stat projesi yerine Seyrantepe'nin gerçekleşmesinde en önemli pay rahmetli Özhan Canaydın'ındır. Mustafa Sarıgül'ün önerisiyle başta Refik Arkan olmak üzere çok kişinin bu operasyonda katkısı büyüktür. Bu olayın önemiyle tamamen ters orantılı bir sportif başarısızlık keyifleri kaçırmaktadır. Tarihinin en başarısız 10 lig haftasını yaşamakta olan Galatasaray, idari açıdan da kaos yaşamaktadır. Atanan genel müdür için yönetim kurulundan 4 adet muhalefet şerhi bulunuyorsa, birkaç yönetim kurulu üyesinin istifaları cepte söylentileri dolaşıyorsa, her yönetim toplantısından sonra içerde konuşulanlar basına sızdırılıyorsa ciddi bir ahenksizlik var demektir. Sportif başarı rüzgarı olmadan maddi ve idari aşamalar sıkıntıya girer. Sürekli birbiriyle tezat demeçler ise tebessümlere yol açmaktadır. Umalım Arena'nın açılışına kadar sıkıntılar azalır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor