24 Ekim 2010 | Pazar

Bolu'ya yazık oldu

Haftanın önemli maçında Erciyes, Bolu karşısında kendi evinde hezimete uğramaktan şansının yardımıyla kurtulurken, beraberlik rakiplere yaradı.
Erciyesspor, orta sahada ve hücumda çok etkisiz kaldı. Orta sahada M. Ayaz, Özgür, Yusuf birbirlerine çok yakın oynayıp göbekte adeta yok oldular. Köksal, Sertan, aldıkları topları olumsuz kullanıp Bikoko ile birlikte topu ilerde tutamayınca ataklar başlamadan sona erdi. Levent Eriş, kritik maça Boluspor'u çok iyi hazırlamıştı.
Erciyes'in pas trafiğini engelleyen, hucümda hem kanatları iyi kullanan hem de göbekten gol girişimlerinde bulunan Boluspor'un ilk devredeki tek eksiği goldü. Oliveira ile Ferhat, kanatlardan yaptıkları bindirmelerle Erciyes savunmasına zor anlar yaşatırken ikinci yarıya da iyi başlayan ve maçı yönlendiren konuk Boluspor'du.

Emrah girdi golünü attı
İlk yarıda mutlak penaltı pozisyonunda devam kararı veren hakem Hakan Özkan, ikinci yarıda Oliveira'ya yapılan hareketi penaltı olarak değerlendirip hatasını telafi etme yoluna giderken, o dakikaya kadar adeta tek başına Bolu'ya karşı direnen kaleci Yavuz, penaltı atışında da gole izin vermedi.
Deplasmanda oynayan Bolu, maça istediği gibi hükmetti, pozisyon üretti, pozisyon vermedi. Erciyessporlular da adeta sahada gezinip durdular.
Maç, tarihi farkla bitmediyse bu Boluspor'un şanssızlığı, son vuruşlardaki beceriksizliği ve kaleci Yavuz'un gününde olması nedeniyledir.
Savaşan Boluspor kazanmaya yaklaşmışken sahneye Emrah çıktı. "Atamayana atarlar" kuralı dün yine işledi. Maç sonu Erciyes sevindi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor