14 Mart 2011 | Pazartesi

Kayseri kayıp

Kayserispor, Avrupa yolunda kan kaybını Sivas deplasmanında da südürdü. Kaleci Souleymanou'nun maçın başında yaptığı hata yine pahalıya mal oldu.
Takipçileri,Gaziantep, Beşiktaş, Manisa gibi ekiplerin kayıplar yaşadığı haftadaki altın fırsatı kullanamadı. Kayserispor, son haftalarda maçlara adeta 1-0 yenik başlıyor. Bunun da en büyük nedeni kalecilerin yaptığı kişisel hatalar.
Daha önce Fenerbahçe ve Trabzon deplasmanlarında yenilen erken gollere dün Sivas'ta yenisi eklendi. Sakatlıktan sonra kaleyi devralan Souleymanou, Trabzon, Manisa ve dün Sivas'ta yaptığı kişisel hatayla takımın sonunu hazırladı.
Ligin ilk yarısında takım savunmasıyla ön plana çıkan, sarı-kırmızılıların eski halinden eser kalmadı. Serdar'ın cezalı olması takım savunmasını tamamen bitirdi.
Sağda Savaş, göbekte Hamza'nın oynadığı 4 Eylül Stadı'nda özelikle sağ kanat ilk yarıda koridor oldu. Sivasspor her gelişte pozisyon buldu. Arkaya atılan toplarda birebirlerde rakiplerine ezilen Savaş adeta takımını bir kişi eksik bıraktı.

Amrabat'ı çözdüler
Nordin, Karim Ziani takım savunmasına yardım etmeyen isimler. Rakipler Nordin Amrabat'ı çözdü, zaten çözmelerine de gerek kalmadı kişisel oynamak hem takıma hem kendine zarar veriyor.
Şota'nın alternatif planı olmayınca da takım hücumda üretkenlikten uzak kalıyor.
Selim'in haftalardır kötü futbolu sürüyor. Orta sahada üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip, pozisyon buldu, oyunu yönlendirdi, en önmelisi de Kayserispor'a pozisyon vermedi.
Dönen topları alan, hızlı atağa çıkan, top Kayserispor'a geçtiğinde hızla geriye dönen, alanı daraltan Sivasspor, kritik bir galibiyete imza attı.
Ligin ilk yarısında rakip sahada baskı kuran, rakiplerini hataya zorlayan, kanatları kullanan, kolektif futbol oynayan, kendi oyununu rakibe kabul ettirip, maça hükmeden Kayserispor'dan dün eser yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor