20 Ağustos 2010 | Cuma

Trabzon'da görüşürüz

Trabzonspor, dünya devi Liverpool'un yüreğini hoplattı. Bordo-mavililer, İngiltere'de ezilmediler, başlarını eğmeden şanssız yenilen tek golle Trabzon'a umut ile yola çıktılar.
Trabzonspor'un inatçı, hırslı ve de rakibi bunaltan mücadelesinin yanı sıra, kaledeki emniyet subapı Onur'un penaltı kurtarışı, gruplara davetiye niteliğinde.
Teknik direktör Şenol Güneş'in de dediği gibi, futbolun ana vatanında rezil olmadık.
Aksine İngilizleri "dut yemiş bülbüle" çevirdik.
Savunmada, Polonyalı Glowacki dalga dalga gelen İngilizler'e geçit vermedi.
Orta sahanın savunmaya destek vermemesi, bordo-mavili defansa zaman zaman zor anlar yaşattı. Cale'nin önceki maçlardaki gibi önünün boş olması, Liverpool'lu oyuncuları bu bölgeden hareketlendirdi.

AVNİ AKER'DE İŞ BİTER
Ama, Onur ve Glowacki başta olmak üzere iyi direndik. Colman'ın önceki maçlarda olduğu gibi ayağındaki topları rakibe ikramları, defansımızı zorladı. Arjantinli oyuncudaki form düşüşü sürüyor.
Bireysel hatalar da az değildi.
Bunların birinde de golü kalemizde gördük. Alanzinho ile Yattara'nın da girişi ile Trabzonspor canlandı ve İngiliz takımına zor anlar yaşattı.
Tek gollü yenilgi dünyanın sonu değil.
Liverpool boş takım değil ama Trabzonspor dikkatli olur ve de bu maçtan daha çok gruba yükselmeyi düşünürsek, Avni Aker'den taraftarlarının da vereceği müthiş destekle gülerek çıkan taraf bordo-mavili takım olur.
Havaya girilirse, sonu hüsran olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor