18 Eylül 2010 | Cumartesi

Sivas kandırmış

Manisaspor, Avni Aker'de Trabzonspor'un havasını aldı. Selçuk'la öne geçen bordo-mavililer, sonra tanınmayacak derecede oyundan düştü. İki takım oyuncuları arasındaki mücadelede hep evsahibi futbolcular yerde kaldı. Bordo-mavililerin fizik güçlerinin yetersizliği göze battı.
Trabzonspor'un beğenmeyip almadığı geçen yılın gol kralı Makukula, ev sahibini yıkan oyuncu oldu. Trabzonspor'da formsuzluğu devam eden Onur yediği gollerde hatalı idi.
Bordo-mavili savunma hatalarını devam ettirdi ve yenilgide büyük rol oynadı. Manisaspor'da 6 gün önce göreve başlayan Hikmet Karaman, Trabzonspor'u iyi incelemiş. Bordomavililerde Teofilo, iki uygun pozisyonda topu ağlara yollayamayınca ilk yarı Manisaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İlk 45 dakikada Umut, Colman, Giray ve Serkan sahada yoktu.

Manisaspor hak etti

Devre arasında yapılan anonsta seyirciye "Herkes ayağa" daveti yapıldı. Oysa bu davetin bordo-mavili futbolculara yapılmalı idi.
Bu yarıda Şenol Güneş'in rakibi hayli yoran ve dağıtan Jaja'yı neden kenara aldığı anlaşılamadı.
Hikmet Karaman ise ilerideki oyuncularını kenara aldı, savunmayı güçlendirdi.
Trabzonspor oyunu kanatlara yaydı ise de Manisaspor'un uzun boylu savunmasını aşamadı.
Bordo-mavililerin tüm hatlarıyla Manisa kalesindeki çabaları skoru değiştirmedi. ...Ve bir hafta önce bol gollü Sivasspor galibiyetinin rehaveti ile hafta içindeki yönetim krizinin faturası Trabzonspor'un kendi sahasında lig sonuncusu Manisaspor'a boyun eğmesine neden oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor