13 Mart 2011 | Pazar

En güzeli üç puan

Trabzonspor yoluna devam ediyor... Bordo- mavililer, cezası nedeniyle İzmit'te oynadığı Kasımpaşa maçını Jaja'nın tek golüyle kazanarak derin bir nefes aldı.
Bu arada İsmetpaşa Stadı'nı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, Avni Aker'i hiç aratmadı. Egemen, Serkan, Engin ve Burak'ın yokluğu dün gece kendini hissettirdi. Şampiyonluğa giden bir takımda herkes kendine iyi bakmalı, arkadaşlarının çabasına saygı duymalı.
Trabzonspor'da eksikler nedeniyle ilk kez birarada oynayan oyuncuların uyumsuzluğu göze battı. Dün gece için elbette en güzel şey kazanılan 3 puan.
İlk yarı daha organize görünen Trabzonspor, nedense ikinci yarıda biraz bocaladı.
Dibe demir atan Kasımpaşa, Selçuk'u Korhan, Umut'u Erdi ve Yattara'yı da Ergün ile kontrol etti. Bordo-mavililer ise Azar'ı Giray, Dimitrov'u da Piotr Brozek ile durdurmaya çalıştı.
Bordo-mavili savunma, orta alanda direniş görmeyen Kasımpaşalı oyuncular karşısında zor anlar yaşadı. Umut'un kaçırdığı mutlak gol pozisyonları ile bırakın tribündekileri, saha içindeki arkadaşlarını bile şaşırttı.

Jaja sahanın yıldızı

Trabzonspor'da tek golün sahibi Jaja, sahanın yıldızı idi. Her yerde bu futbolcu vardı. Teknik direktör Şenol Güneş'in yerine takımı yöneten Ünal Karaman, ısınmada bile ayakta durmakta güçlük çeken Yattara'yı sahada çok tuttu. Ceyhun-Alanzinho değişimi yerinde idi. Alanzinho takıma hareket getirdi. Ancak, Kasımpaşa bu yarıda biraz daha etkili olmaya başlayınca bordo-mavili takımda tehlikeler gözlemledik.
Neticede zirvedeki Trabzonspor, sonuncu Kasımpaşa engelini beklediği kadar kolay geçemedi. Çünkü takım biraz stresli. Uyarmak zorundayım. Bu maçta 3 puan alındı ama Ankara'daki Gençlerbirliği karşılaşmasında daha dikkatli olunmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor