20 Mart 2011 | Pazar

Para ile saadet olmadı

Kazanmak için bazı şeyler çok önemli. Fenerbahçe Acıbadem parayı saçtı, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekomise akıllı harcadı. Tribünleri dolduranların bilinsiz şamataları Fenerbahçe Acıbadem'i değil, Vakıfbank'ı motive etti.
Sarı-lacivertli oyuncular sanki maça çıkmadan şampiyon olmuş gibiydiler.
Vakıfbank teknik direktörü Guidetti yerinde duramıyor kıpır kıpır. Tabii, oyuncular da hırslı, kenetlenmiş ve inanmışlar.
Bu işi hiç bilmeyen birine sorsanız "Kim kazanır" diye Vakıfbank'ı gösterir. Fenerbahçe uyumsuz 5 yabancısı ile yenildi. Vakıfbank ise uzun süredir oturmuş kadrosundaki şöhret olmayan 3 yabancı ile zafere uzandı.
Olay bu kadar basitti. Zaten bu sonucu ikizler (Özge-Gözde) bana röpörtajda söylemişlerdi. Para değil, inanç. Fenerbahçe, geçen yıl Cannes'da kaçırdığı Avrupa şampiyonluğunu onca masrafla kazanırım diye düşündü. Ama evdeki hesap final-four'a uymadı.
Vakıfbank'ın, sarı-lacivertliler tarafından alkışlanması da güzel bir görüntü idi. Neyse ki finalde bir Türk takımı var. Başarılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor