23 Ekim 2011 | Pazar

Asker selamı

Ligin zirvesine göz diken Bursa ile Trabzon'un mücadelesinden kazanan olmadı. İlk 45 dakika futbol adına bir şey yoktu. Ancak ev sahibinin kısa sürede olsa baskılı oyunu Trabzonspor'u ürküttü.
Ev sahibi, bordo-mavili takımın etkili oyuncularını sıkı markaja alırken, Trabzonspor'da Ozan'ı Serkan, Batalla'yı Zokora, Sestak'ı da Giray kontrol etti. İki takım da bu yarıda rakibi kontrol ile geçirdi.
Bordo-mavili takımda Halil ile Adrian, kenarları iyi kullanamadı. Şenol Güneş bu ikiliyi ikinci yarıda kenara aldı. ikinci yarıda da yerlerine Pawel ile Mustafa'yı aldı. Ürkek rakipler ilk yarıda gole uzanamadı.
Trabzonspor ikinci yarıda hareketlendi. Ancak golü yiyen de onlar oldu. Serkan Balcı ile Giray'ın aynı rakibe, aynı topa girme çabaları golün yolunu açtı. Yenilen gol bordo-mavilileri sahaya geri döndürdü.
Kaleci Carson gole giden Burak'ı düşürünce penaltı geldi. Ve Burak da fişek gibi vurarak 1 puanı kurtardı. Yorgun olduğu görünen bordo-mavililer hâlâ kendilerine gelmiş değil. Lig ve Avrupa maratonu ağır geldi galiba.
Bir de buna, maçların birbirine yakın oynanması da Trabzonspor için büyük dezavantaj.
Maçın en güzel yanı golleri atanların, asker selamı ile şehitlerimizi anması oldu.
Tatsız-tutsuz ama duygusal bir gece vardı Bursa'da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor